07-11-2015, 08:30 AM
Alice نوشته: مرسی مهسا. نه والا حال روحیم داغونه .. تو خوبی؟ هنوزم تدریس میکنی؟ همون دانشگاهی؟ تو رو جون من به دانشجوات نمره بده هـــا؛ من این ترم ورق سفید دادم استاده بهم 10 داد؛ کلی به امواتش صلوات فرستادم خدایی.. ولی یه زنه سفیدمو 9 داد؛ کلی به امواتش فحش و لعن و نفرین فرستادم. خداییش استادایی که همه رو قبول میکنن همیشه بچه ها پشت سرشون حرفای خوب خوب میزنن ولی بقیه استادا ک میندازن همش فحش میخورن تو جمع بچه ها. حالا چه خبرا؟ چرا میخوای پنهان باشی؟ راستی اینم بگما روی تور گزینه new identitfy رو بزنی آی اس پی و آی پی و تمام اطلاعاتت عوض می شه؛ مثلا از سروز هلند می پری لس آنجلس ؛ خلاصه هیچ جوره نمی شه فعالیت هات رو روی تور شناسایی کرد ؛ برای هر سایتی هم اطلاعات خاص خودشو باز میکنه. خیالت از بابت امنیت صد در صد جمع باشه. من توصیه میکنم این سایتم با تور بیای.درود بانو.
خیر متاسفانه اونجا دیگه نیستم. دو ترم بیشتر درس ندادم :-(
لامصب همه جا پارتی بازی شده..
یه شغل خوب توی یه کارخانه مقواسازی پیدا کرده بودم.. عالی بود. الان برای اولین بار تصمیم جدی گرفتم و مصمم هستم که وارد دنیای توریست بشم.
دفتر گردشگری و جهانگردی..
تازه بعد از عمری شغل دلخواهمو پیدا کردم..
درباره دیگران نمیدونم ولی خودم نتونستم وارد شغل متناسب با رشته ام بشم.. بنظرم ایران همینه. هیچکس جای خودش نیست..
یعنی نمیشه کسی جای خودش باشه!
در مورد نمره دادن الکی الکی به دانشجوها، اینو بگم که وقتی دانشجویی الکی الکی نمره بگیره و فارغ التحصیل بشه، میشه امیر! میلاد! :-)
باعث ننگ جامعه :-)))))
من به کسی نمره الکی نمیدادم ولی میانگین نمره ها خوب بود خدایش.
بابت فیلترشکن ممنون. کار خاصی نمیکنم. این فیلترشکنم هات اسپات شیلد هم خوبه ولی خب قطع میشه بعضی سایت ها باز نمیکنه..
میخواستم یه فیلترشکن خوب بدون قطعی رایگان پیدا کنم :-)
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!