07-02-2015, 07:07 PM
kourosh_iran نوشته: بطور مثال عرض میکنم خدمتتون که در اسلام چند قطره منی ازت خارج بشه باید بری یک غسل کامل بکنی، یا کامل فرو بری توی آب که اکثرا امکانش نیست یا بری حمام و طبق قواعد و شکل خودش غسل جنابت بکنی؛ فقط بخاطر چند قطره منی که از یک ناحیه محدود بیرون اومده و میشه اون ناحیه رو براحتی شست و از اینقدر اتلاف وقت و انرژی و همچنین اسراف در مصرف آب جلوگیری کرد.
اینو بگو که حتما هم به شکلی که گفتن باید غسل کنی وگرنه هنوز جنب محسوب میشی!
kourosh_iran نوشته: آخر فهمیدم چقدر احمقانه است که زرت و زرت بخوای هر روز غسل کنی (گاهی روزی چند بار). الانه فقط میرم دستشویی و آلت رو میشورم و تمام. خیلی راحت و سریع و کم هزینه و بهینه و بدون اسراف، بدون اتلاف وقت و انرژی. تازه خیلی وقتا که اصلا این کار رو هم نمیکنم و با همون خشک کردم با دستمان و اینا میگذره بعد سری دوم سوم یا میشورم یا کلا معمولا اون موقع دیگه میرم حموم و کل بدنم شسته میشه!
روزی چند بار؟! من خیلی وقته توانشو ندارم که روزی چند بار به قول مسلمین غسل واجب بشم! تازه من وقتی داشتم راجع به Refractory Period تحقیق میکردم دیدم نوشته Refractory Period بعضی مردان 10 دقیقه هست!!! یعنی 10 دقیقه بعد سکس بازم میتونن ارضا بشن!!! من که خوندم 4 شاخ شدم! من تا چند ساعت بعد از خود ارضایی تحریک نمیشم حالا اینا چجوری 10 دقیقه بعد از سکس میتونن دوباره ارضا بشن؟!!!