نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آیا بین روزه و فرگشت ارتباطی وجود دارد؟

بله ادیان از نظر دورنما و ظاهر و سردر و با یک دید سطحی و اولیه قشنگ بنظر می آیند. اما توشون که بری در هزارتوی اونا گم میشی. اگر با باور ساده لوحانه پیشاپیش بری (همونطوری که نظامهای حکومت سعی کردن ما رو اونطور تربیت کنن) که کونت هم پاره میشه، چون اینقدر جزییات و امر و نهی و چیزهای عجیب و غریب دارن که نگو. این میانه روی هم توی خیلی چیزهای ادیان صدق نمیکنه و باید گفت بیشتر از دید درون دینی خودشون و با پیشفرض درست قرار دادن اوامر و مناسک اون میشه گفت میانه روی که مثلا در اون آداب و مناسک و اوامر افراط نکنی، ولی از دید برونی یا کسی که سالها کون پارگی بر اثر جزییات و مناسک عریض و طویل ادیان رو تجربه کرده، این ادعا یک حرف سطحی بیش نیست و در حد همون شعار و سردر و نمای ساختمانه! بطور مثال عرض میکنم خدمتتون که در اسلام چند قطره منی ازت خارج بشه باید بری یک غسل کامل بکنی، یا کامل فرو بری توی آب که اکثرا امکانش نیست یا بری حمام و طبق قواعد و شکل خودش غسل جنابت بکنی؛ فقط بخاطر چند قطره منی که از یک ناحیه محدود بیرون اومده و میشه اون ناحیه رو براحتی شست و از اینقدر اتلاف وقت و انرژی و همچنین اسراف در مصرف آب جلوگیری کرد. فرقی نمیکنه از نظر علمی و تجربی و درک خودت، بقیهء جاهای بدنت هم آلوده شده باشه یا نه عرق کرده باشی کلا کثیف شده باشی یا نه.
غسل یکی از آخرین چیزهای اسلام بود که از شرش راحت شدم. آخر فهمیدم چقدر احمقانه است که زرت و زرت بخوای هر روز غسل کنی (گاهی روزی چند بار). الانه فقط میرم دستشویی و آلت رو میشورم و تمام. خیلی راحت و سریع و کم هزینه و بهینه و بدون اسراف، بدون اتلاف وقت و انرژی. تازه خیلی وقتا که اصلا این کار رو هم نمیکنم و با همون خشک کردم با دستمان و اینا میگذره بعد سری دوم سوم یا میشورم یا کلا معمولا اون موقع دیگه میرم حموم و کل بدنم شسته میشه! جالب اینکه بعد میگن چرا اینقدر مردم ما آب مصرف میکنن!! جالب اینکه این دین در عربستان هم اومده نمیدونم اونجا که آب اونقدر کمتر و ارزشمند بوده چرا این احکام عجیب و غریب اومدن و مردم چطور انجام میدادن!

ادیان از انسان یک فرشته میسازن، البته در توهم و تخیل، و میخوان اون رو از بعد ظاهری هم در روی زمین هم محقق کنن. اما بنظر بنده، ریدن! انسان هرکاری بکنه یک حیوانه که در این جهان با تمام خاک و خل و محدودیت ها و آلودگی هاش زندگی میکنه. به همین جهت بنظر بنده در نظافت و بهداشت هم باید یک تعادل و بهینگی با در نظر گرفتن این واقعیت داشت، وگرنه منجر به زندگی غیرواقعگرایانه و اسراف و ناکارایی میشه. همین انسانهایی که اینقدر نظافت و بهداشت بکار میبرن کلی صدمه میبینن کلی مریض میشن دمار از روزگارشون درمیاد، ضعیف هستن، اینو زیاد دیدم. درحالیکه با واقعگرایی و هوش و علم خود بشر و ورزش و روحیهء جنگندگی و قدرت روحی-روانی آدم میتونه خودش رو بیشتر قوی کنه و خیلی کمتر بیمار و دچار دردسر بشه و رنج و بدبختی بکشه. با یک مشت ظواهر و آداب و مناسک مذهبی و تلاش غیرواقعگرایانه در جهت پاکیزگی فکر نمیکنم بشه به این هدف رسید. همش ظواهر و توهم های توخالیه! ادعاهای گندهء ادیان که در جهان واقعی ریدن! هیچوقت انسان با رعایت این مزخرفات غیرعلمی نمیتونه از حیوان به فرشته یا هر موجود برتر دیگری تبدیل بشه. ولی با اراده و هوش و علم و ورزش و کنگفو و البته معنویت (نه مذهب) میشه به دستاوردهای خیلی بیشتری رسید حداقل آدم کونش خیلی کمتر پاره بشه اسراف هم نکنه کارهای نامعقول نکنه بر اساس واقعیتی که هست زندگی کنه. ما حیوان هستیم! میفهمی؟ حداقل بدن ما، محیط زندگی ما، حیوانه. یک مقدار پاکیزگی معقول خوبه ولی اون حدی که ادیان جزییات و هزینه دارن من قبول ندارم و بنظر من هیچ شباهتی به میانه روی و واقعیت گرایی نداره و با تجربه و علم و عقل و خرد هم نمیخونه!

غسل نکنیم مگه چی میشه؟
ما که نکردیم هیچی هم نشد! همش خرافات و اعمال بیهوده و تلف کردن منابع بر سر یک مشت چرندیات و گنده کردن زیادی انسانها تا از اونور حسابی بارشون کنن کونشون رو پاره کنن!
من به چیزهای عملی تر و واقعی تر و چیزهایی که تجربی تاثیرشون رو حس کردم درک کردم خیلی بیشتر اعتقاد دارم خیلی بیشتر نتیجه دیدم. مثلا بله قبول دارم مشترکات میان ادیان و اصول بنیادین معنویت اینا قابل درک و حتی حس و تجربهء مستقیم است. آدم باش، انسان باش، غسل نکن، هیچیت نمیشه! اراده داشته باش، ورزش کن، روحیه جنگندگی داشته باش، تاثیرش روی سلامتی کاملا روشن و زیاده بقدر کافی هست. چرا باید این همه ظواهر و مناسک و آداب پرهزینه و غیرقابل درک و غیرعلمی ادیان رو باور و عمل کنیم؟! این کجاش میانه رویه که بخاطر چند قطره منی هر روز یا حتی روزی چند بار کل بدنت رو بشوری؟
پاسخ

پیام‌های این موضوع

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: