05-25-2015, 08:42 AM
Dariush نوشته: چرا فکر میکنید چرا در جوامع مدرن، انسانها توانایی تشکیل نهادهایی درون ِخود را ندارند
که در آنها عضویت دیگران، مستلزم ِ صرف هزینه، ماندن در آن مستلزم نشان دادن ِ شایستگی
و ترقی در آنها نیاز به جهد اعظم داشته باشند؟
دلیل سقوط را زمانی میتوانیم به بحث بگذاریم که شما اصل آنرا بپذیرید، اگرنه تا زمانی که گمان میکنید برابریطلبی ندای «عدالتخواهی» بوده و آزادی فیالنفسه ارزش است و به رغم این رازشهای سالم به اینجا رسیدهایم، «چرا» پرسش بیجاییست.
Dariush نوشته: من تلاش شما برای دستیابی به مکانیزمی که ضامن تجدید نسل و تولید مثل باشد را میبینم
و از طرفی هم نقد شما به مصرف افسارگسیخته را که نتیجهی افزایش بیمهار ِجمعیت
است را؛ آیا سنت تولید مثل ِ کنترلشده دارد؟ یا آنکه مصرف کنترلشده؟
همه چیز کنترل شده است چون ما همچنان تحت نظام اقتصادی طبیعت هستیم، و عناصر و سیستمهای عمیقا ناکارآمدی که وجود را با تهدید روبرو میکنند امکان پدید آمدن ندارند. امروز ابزار اینکه روشهای ناکارآمد به طور (دستکم ظاهرا) نامحدود ادامه پیدا بکنند در اختیار ماست، پیش از این اما چنین نبود و اگر شما به جای تربیت بچهها «آزادی» آنها را محور قرار میدادید خیلی زود بازی را به کسی که چنین اشتباهی نکرده میباختید.
Dariush نوشته: راستاش از تو چه پنهان امیر جان، من آن اوائل و تا همین اواخر این فکر ِ منحرف
و مسخره به سرم زده بود که اینجا جاییست که کاربران میل به باندبازیها و گروهبازیها
و جناحبندیهای خویش را در بیرون از اینجا ارضاء کرده و میکنند و در اینجا میتوان
بیطرفانه و بیغرض به بحث پرداخت؛ خب تقصیر من چیست که نمونههای موفق ِ
همین مدل دفترچه را به تعداد زیاد در فرومهای خارجی دیده بودم و فکر میکردم
اینجا هم بیآنکه به دنبال یارگیری و محفلسازی باشیم میتوان به گفتگو نشست؟!
راستاش آن اوائل تقریبا همینطور هم بود...
بگذریم.
آقای عزیز همین شما نبودید که چهار صفحه پیش از برهم خوردن [STRIKE]باند [/STRIKE]فضای خودمانی بحث از سوی من و راسل به طور تلویحی گله میکردید؟! به نظر میرسد که نه اصل باندبازی احتمالی، که فقط این نمود آخری آن مورد انتقاد شما باشد. ولی کلا مرد مدرن باند و ایدئولوژی و دسته و مذهب خودش را آنچه که هست نمیبیند بلکه وضع طبیعی و بیطرفی و بیغرضی تلقی میکند.
Dariush نوشته: ین چطور است؟
Aum Shinrikyo - WiKi
خب به نظر میرسد که فقط روش بحث کردنتان نیست که به آرش شبیه شده و حس طنازی او را هم اتخاذ کردهاید.
زنده باد زندگی!