03-16-2015, 09:42 PM
Theodor Herzl نوشته: حتما الان فکر میکنید که آرش کمانگیر شدید و پشت سر حاج قاسم این غول ۷ سر یهود و اسرائیل رو میخواهید شکست بدید؟ من که در آن ایران زندگی نمیکنم ، شما آنجا زندگی میکنید! ۱ میلیون تا بسیجی ۱۰ برابر بد تر از شما فکر میکنند ، حالا یک نفر سومکا گونه هم به آن اضافه شود به حال من چه فرقی میکنه؟ این زندگی روزمره شما هست که هر روز بدبخت تر میشه ۲ سال دیگه نون خشک هم برای خوردن گیر نمیارید ، از اونور اینتل ۶ میلیارد دلار در اسرائیل سرمایه گذاری میکنه! اگه گیر دادن به اسرائیل کمی از دردهای بی پولی و گرسنگی کم میکنه ، من هم با شما همراه میشوم!
Intel Invests $6 Billion In Israel To Create Advanced Chip Manufacturing Facility - Forbes
در ضمن پیشنهاد میکنم اگه میخواهید به صهیونیسم جهانی کمک نکنید اگه کامپیوتر شما چیپ اینتل داره هرچه زودتر اون رو از پنجره به بیرون پرت کنید
پس رسیدیم به رجزخوانی، ها؟ :))
باشد من هم بدم نمیآید:
در عوضش ایران بکوری چشم شیطان امنیت نسبتا خوبی به نسبت کل منطقه دارد و با هزینهای
معقول توانسته حزب الله را درست کند که مایهیِ آبروریزی کل ارتش اسرائیل شده. عمو سام هم که
نمیتواند به ایران حمله کند اسرائیل هم که در همان حزب اللهاش مانده. پس چارهای جز گریه و شیون
و آبروریزی درکنگرهیِ آمریکا نیست.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound