02-17-2015, 08:18 PM
راستش شاید تا چند سال پیش شگفت زده میشدم و با عرض معذرت شما رو هم احمق میخواندم ولی حالا کاملا به شما و امثال شما حق میدهم ...داخل نظام آموزشی ایران درس خوندن کاملا اشتباه است و همان بهتر که منبع درامد آدم با رشته ی مورد علاقه کاملا بی ربط باشد وو همه ی مطالعه ها توسط کتاب و نت و این گونه اساتید! باشه تا بخواد تو محیط مثلا آموزشی توسط یه سری استاد نماهای بی سواد باشه.
من رشتم تجربی هست ولی باز هم از نظر مالی کارشناسی با کارشناسی ارشد هیچ فرقی نداره و همان بهتر آدم وقتش و هدر نده...
راستش هنوز که تشابهی بین این حرف ها و چیزی که تو دلم هست پیدا نکردم به امید این که پیدا کنم
من خودم که در حال حاضر با این که خودم شدت نیازهام زیاده هم نشینی با یک مرد سرد مزاج که نیاز جنسیش محدود به چند دقیقه در هفته است و ترجیه میدم و بیشتر لذت میبرم
نگهداری از یک مرد هات سخته و آدمای افسرده از پسشون بر نمیان:)
حالا وقت کردید یه توضیح کوتاه در مورد این مردهای بتا بدهید من هر چی برگشتم عقب فقط به اسمش برخوردم و توضیحی در موردش پیدا نکردم
من رشتم تجربی هست ولی باز هم از نظر مالی کارشناسی با کارشناسی ارشد هیچ فرقی نداره و همان بهتر آدم وقتش و هدر نده...
راستش هنوز که تشابهی بین این حرف ها و چیزی که تو دلم هست پیدا نکردم به امید این که پیدا کنم
من خودم که در حال حاضر با این که خودم شدت نیازهام زیاده هم نشینی با یک مرد سرد مزاج که نیاز جنسیش محدود به چند دقیقه در هفته است و ترجیه میدم و بیشتر لذت میبرم
نگهداری از یک مرد هات سخته و آدمای افسرده از پسشون بر نمیان:)
حالا وقت کردید یه توضیح کوتاه در مورد این مردهای بتا بدهید من هر چی برگشتم عقب فقط به اسمش برخوردم و توضیحی در موردش پیدا نکردم