نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

توهین در قرآن

به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
m@hdi نوشته: سوره اعراف – آیه 166:
فلمّا عتوا عن ما نهوا عنه قلنا لهم كونوا قردة خاسئین
"باز تا چه سرکشی کردند از چه بازداری شدند گفتیم تابراستی آنها را باشید بوزینه هایی دورمانده هایی166 شناسایی ها"
m@hdi نوشته: من عربیم خوب نیست و برای اینکه خیال نکنید دست در ترجمه برده شده به سایت پارس قرآن و ترجمه فولادوند لینک دادم که کمتر دستکاری شده هست و مورد تایید آخوندها نیز میباشد.
دوگانه گویی دارید دوست ندارید خوبش را ,که نشان دادم چگونه برگرداندم به فارسی چکارکنمت بیشتر دستم برنیامد
m@hdi نوشته: ر سوره قلم آیه 13 محمد یا الله به دگراندیشان حرامزاده گفته:
آنجا هم گفتم دنبال برگردانهای دیگر هم برو ولی چه سود که گفته ام برایت نامفهوم است خیلی هم ناشاد نیستم اگر آن شخص در آنجا اینگونه شناخته شده بود که حرام زاده بود خیلی راه دور نمی رفت چون رفتارهای زشت دیگری هم داشت
m@hdi نوشته: برای اینکه از شدت لحن بکاهد بجای کودن و ابله از "کم خرد"
سومی بازش کرد که واسه یکی که تنها به واژه می نگرد اما نمی داند چه است آشناتر شود یک جایی خواندم سفیه برگردانش می شود پریشان اندیش بد است؟
m@hdi نوشته: من این آیات را نیاوردم که دور همی پند بگیریم تا یک وقت بوزینه و خوک نشویم! من این آیات را آوردم تا بگویم پیامبر اسلام که چند وقتی هست که برای مظلومیتش داد و هوار میکنند خود توهین گر بوده و شما اگر میگویید اینها دروغ هست استدلال بیاورید.
چه پیوندی دارد که خداوند اگر می خواهد کسی را بترساند تو برای نشان دادن پست شماری یا توهین بکارش بردی انگیزان هم استدلالت روشنه که داستان گذشته گوییت سر هم ته ندارد که از سوی چه کسی آمد هم برای هدف چه, رفتی یک نوشتار جدای قرآن را آوردی که گزاف گویی فراوان دارد
m@hdi نوشته: روانشناس نه روانپزشک البته روانپزشک هم میداند همانطور که همه انسانهای فهمیده میدانند که در محیط استدلال کسی که بجای استدلال، تمسخر میکند این تمسخرش از روی ضعف هست و اگر هدف های دیگه ای خارج از محیط استدلال برای تمسخر وجود داشته باشد مثل خندیدن باز هم اینها باعث نمیشود که بگوییم تمسخر توهین نیست پس باز هم محمد یا الله توهین گر هستند
گفته دو پهلو!گفتی در پیرامون هم محیط انگیزان یا استدلال که رویگردان تا رفته گفت نارسا اندیش کجایش انگیزان سر می شود پاسختان هم پوسخند بود که گفتی کودکانه است ما به همین بسند می کنیم که با کودکان جور کودک رفتار کنیم
m@hdi نوشته: پست شمردن هم نوعی توهین است و وقتی پست شما درش توهین هست فضا را آلوده میکند و بحث به سمت ناکجاآباد میرود پس پاک میشود
نه تو بگی که شد باورش واسه خودتان همان بهتر که بروید بیبیسی رو داشته باشید نه خداوند هم سخنش ما که نمی خواهیمشان
m@hdi نوشته: نه مثل احمدی نژاد بگو ساختگیه! حالا خوبه فقط 36 سال از اون ماجرا میگذره و هنوز افراد زیادی هستند که خمینی را یادشون هست. شما برو از 2 نفر که فهمیدن خمینی سرشون رو کلاه گذاشته و در آن دوران اخبار را دنبال میکردن بپرس چه وعده های دروغینی خمینی و آخوندها برای خر کردن مردم دادند و بعدا زدن زیرش
کمتر پاس بدید به این هم آن زمانی دیدگاه سراسری گرفتند شد جمهوری اسلامی ایران نه فلان فلان من هم اسلامش را باور دارم نه کنارترش
m@hdi نوشته: اصلا خودت میفهمی چی داری میگی؟! من که بجز خط اول بقیه رو نفهمیدم بعید میدانم کس دیگری هم فهمیده باشد! خدای شما گفته حرامزاده و سندش هم آوردم و این یعنی توهین. غیر از اینه؟!
همچنان تو؟ اگر خودت نفهمیدی می پرسی چی نه پوسخند که دیگری هم نمی فهمد آویزان تندخو حرامزاده یکی راگفت نه دیگران را که ویژگی هاش را پس هم پیش نشانه آورد دانا!
m@hdi نوشته: خدای شما که همه دگراندیشان را با یک چوب زده و گفته همشون حرامزاده اند سندش رو از خودش بخواه!
بی خود نباف پسر نوح هم دگر اندیش بود سند رو از تو بلدترم که نیست
m@hdi نوشته: رو حرف خدا حرف میزنی؟
رو گفته اش نه پس گفته اش تو که باور نداریش!
m@hdi نوشته: البته یادمه یکی بود میگفت عقد شرعی یعنی خوندن همون کلمات عربی قبل از عقد هست و خارج از اون شرعی نیست و به همین دلیل ازدواج نامسلمانان شرعی نیست و بچه هاشون و خودشون همگی حرامزاده اند!
این بافیدنی دیگر دشمنی تان است هم بس آنهایی که پلیدند نجسند همتاگذارانند هم ناروا زاینده که خداوند را باور ندارند یا دو سه گانه پرستان اند نه که خداوند را باور دارند ولی گرایشی دیگر دارند همانند تورات یا انجیل داران یگانه پرست واسه همین گوشت جانوری که سرش را با نام خداوند نبریده باشیم روا نیست بخوریم جز زمان وادار گشتگی
پروردگارا دلهای ما را پس آنکه راهنمایی مان کردی کج مکن هم ببخش واسه مان از سویت مهربانی ای چون تو فراوان بخشنده ای
پاسخ

پیام‌های این موضوع
توهین در قرآن - توسط m@hdi - 02-01-2015, 03:22 PM
توهین در قرآن - توسط mbk - 02-02-2015, 10:26 AM
توهین در قرآن - توسط m@hdi - 02-04-2015, 08:29 PM
توهین در قرآن - توسط Robert - 02-04-2015, 10:46 PM
توهین در قرآن - توسط mbk - 02-05-2015, 08:42 AM
توهین در قرآن - توسط mbk - 02-05-2015, 10:44 AM
توهین در قرآن - توسط m@hdi - 02-05-2015, 11:13 AM
توهین در قرآن - توسط m@hdi - 02-05-2015, 11:15 AM
توهین در قرآن - توسط mbk - 02-05-2015, 01:53 PM
توهین در قرآن - توسط m@hdi - 02-06-2015, 09:13 AM