11-01-2014, 10:01 AM
Nikzad Mehrazmanesh نوشته: چرا می خواهند که مردان آرام بگیرند؟ که مرد هیچ زنی از مرد زن دیگر بهتر نباشد؟همم، نه،
اولا یک میل طبیعی و قابل درکی هست در بازندگان برای برهم زدن قواعد بازی که در آن باختهاند.
ثانیا زنان جوامع خود را از طریق رقابت غیرمستقیم و سلسلهمراتب مواج تنظیم میکنند و در آن «برتری» و «کهتری» مثل سیستمهای مردانه گلدرشت، کاملاً مشخص و دارای قطعیت بسیار بیشتر نیست. من به کهتر از خودم میگویم با من برابر است به امید آنکه از من برتر لطف مشابهی در حقم قائل بشود. آنها که حاضر نیستند برتری خودشان نسبت به من را انکار بکنند «سرکوبگر» و دارای «قدرت نامشروع» جلوه میدهم و از آنجاکه شخصاً قادر به شکست آنها نبودهام، از طریق اتحاد با دیگران بازندگان و قدرت جمعی آنها را به زیر میکشم(قدیمتر از طریق انقلاب، امروز از طریق بدنامی)و هرکس که میکوشد از این پنجهی مرگ بگریزد را به انحای مختلف ارعاب، منصرف یا بیاعتبار میکنم. پس مردانی که قادر به پذیرفتن این نظم جدید نیستند(کمابیش هیچ مردی قادر نیست و در آن تبدیل به عنصری به شدت ناکارآمد و مخرب میشود که به طور غیرمستقیم به برهم خوردن نظم سیستم کمک میکند)، فمینیستها را کلافه میکنند و «آرام بگیرید» میشنوند. آیا اینجا تناقضی وجود دارد؟ اگر مردان اراده به قدرت خود را رها میکنند و زنان خواستار همین هستند پس مشکل کجاست؟ اینجا که زنان واقعا مایل به رها کردن مردانگی از سوی مردان نیستند. که ما را میرساند به :
ثالثا، بازشناسی فمینیسم در مقام یک ابر-گهتست هم مفید است چون ما میبینیم مکانیزم دقیقاً مشابهی دارد، زنان مردان را از طریق تحقیر، دیونمایی، تمسخر و حتی محروم کردن از حقوق اولیه انسانی به مرد شدن تهییج میکنند مبادا «مقاومتی» نشان بدهد و شایستگی خود را اثبات بکند، غاقل از اینکه مردان حاضر به پرداخت بهای مردانگی نیستند و حاضرند به هر عمق کاذبی از فضاحت سقوط بکنند اما دیگر مسئولیت سنگین مرد بودن را به دوش نگیرند، پاداش هرچه میخواهد باشد، مجازات هرچه میخواهد باشد... در ذهن مرد مدرن، پلیاستیشن بازی کردن و جلق زدن هزار برابر بهتر است از میان ِ موج انسانی مردن و گوشت دم توپ شدن برای «شرافتمندی»، «غیرتمندی»، «شهامت»، «رشادت»، «عزت» و ...
مردان از طریق پایبندی کور به سیستمی که برای یاغی ساختن از آنها طراحی شده کار آنرا مختل میکنند... هیج گروه دیگری از مردان در تاریخ چنین در حق زنان خود جفا نکردهاند!
زنده باد زندگی!