03-02-2012, 02:25 PM
shinbet نوشته: عکس من رو فکر کنم دیده باشی و میدونی که من چه شکلی هستم ، انسان همون مقدار پروتئین رو که از گوشت میگیره میتون از سویا هم بگیره و بسیار مفید تر هم هست، گیاه خواری هم هیچ ربطی به انرژی و رنگ قیافه نداره ، من میتونم ۱۰۰ نفر گیاه خوار نشونتون بدم که یکی از یکی بهتر، حداقل در آمریکای شمالی وضعیت گشتارگاهها وحشتناکه ، من کشتارگاه کوشر رفتم ، انسان وحشت میکنه ، گردن گاو رو میبرند و بعدش وسط یک چیزی میندازند که اون میچرخه تا خونش در بیاد ، گاو بیچاره زنده زنده زجر میکشه ، کشتار گاههای دیگه هم همین وحشی گری رو داره.کسرا جان من شما رو بله دیدم ، و خیلی م سر حال و رو فرم هستید . ولی تا جایی که یادمه فرمودید که گوشت رو میخورید .
به شخصه کسی که مطلقن گوشت و لبنیات (یعنی هیچ گونه محصول حیوانی - شامل گوشت سفید هم میشود) نمیخوره ندیدم که سر حال و روی فرم باشه .[color="silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 02:25 pm ---------- ارسال قبلی در 02:22 pm ----------
[/color]
russell نوشته: بنظر میرسه همین تولید گوشت مصنوعی تنها راه حل باشه این وسط.با توجه باینکه بیشتر گوشت تولیدی جهان هم مثل اینکه در برزیل و اونورها هست که تو اونجاها وضع آدمها هم جالب نیست چه برسه به گاوها.
این گوشت مصنوعی آخرش بود ، من خودم وقتی خوندم کف کرده بودم .
البته نمیدونم میدونید یا نه ، پروتئین حشرات هم مفید تر و سالم تره و هم مزه بهتری دارند - ولی خوب حشره !
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری