03-02-2012, 10:55 AM
من فکر میکنم اینجا دو مساله هست که لزومن بهم ربط ندارن.یکی اینکه کدوم رژیم غذایی طبیعیتر هست و انسان سالمتره باهاش.این یه چیز کاملن پزشکی و بیولوژیکیه.من دیدم که پزشکها معمولن حرف و کرسترول مضر و این حرفها میزنند و میگند گوشت قرمز باید محدود استفاده بشه.ولی خوب مثلن شیر رو خیلی توصیه میکنند یا تخم مرغ و چقدر از سود ماهی میگند(همین عمر بالای مردم ژاپن با مصرف اینهمه ماهی و غذای دریایی یک نمونه اش).از این نظر با اطلاعات من گوشت خوردن خوب و لازم هست بحد کافی مصرف بشه.تازه حرف از طبیعت شد،جالبه که قوم و خویشهای نزدیک خودمون میمونها و شامپانزه هم در طبیعت رژیم گوشتی هم دارن.
اما از نظر اخلاقی من با کسری موافقم که توجیه اخلاقی نداره یک حیوون دیگه رو اینجوری زجر داد و نگهش داشت.بنظر میرسه همین تولید گوشت مصنوعی تنها راه حل باشه این وسط.با توجه باینکه بیشتر گوشت تولیدی جهان هم مثل اینکه در برزیل و اونورها هست که تو اونجاها وضع آدمها هم جالب نیست چه برسه به گاوها.
اما از نظر اخلاقی من با کسری موافقم که توجیه اخلاقی نداره یک حیوون دیگه رو اینجوری زجر داد و نگهش داشت.بنظر میرسه همین تولید گوشت مصنوعی تنها راه حل باشه این وسط.با توجه باینکه بیشتر گوشت تولیدی جهان هم مثل اینکه در برزیل و اونورها هست که تو اونجاها وضع آدمها هم جالب نیست چه برسه به گاوها.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound