08-09-2014, 12:37 PM
Russell نوشته: امیر دربارهیِ open hypergamy نظرت چیست؟
ابراز باافتخار خواستههایِ هایپرگامیک و طلب رسمی برای کاکالدری کردن (که پیشتر موضوع ترول بود) حقیقتا از نشانههای آخرالزمان است.
شاید تعجب بکنید، من ولی خوشبینم، زیرا مردی میانهحال(کمی آلفا، کمی بتا)بودن هر روز دشوارتر میشود و مردان با خطکشی بیرحم به یک سو رانده میشوند: یا آلفا بشوید، یا بمیرید! مردانی که هوش، درایت، دلیری، همت و تیزبینی بسنده برای تغییر وجوهاتی از شخصیت و زندگی خودشان که مانع از پیشرفت آنها میشود را دارند در تجسد بهشت بر زمین، یا حرمسراهای شخصی با نامحدود زن جوان، زیبا و شیفته که آرزویی در زندگی بجز برآوردن خواستههای او ندارند ، زندگی خواهد کرد. مردانی که فاقد این توانایی هستند، محکوم خواهند بود به زبالهگردی در میان زنانی که از این حرمسراها بیرون انداخته شدهاند، و هر روز برای مقادیر بیشتری از «بازی بتا»ی خود، مقادیر کمتری از خدمات عاطفی، جنسی و زناشویی زن را دریافت بکنند.
من یک زمانی فکر میکردم آندروژنی نشانهی آخرالزمان است و از مردنمایی زنان و زننمایی مردان چیزی هولناکتر نیست، دیدن چند مرد دوجنسهی بیماری که رفتارشان مونثتر و ظاهرشان زیباتر از ۹۰٪ زنان بود نظرم را در اینباره که سقوط تا کجا ممکن است تغییر داد. کسی نمیتواند حدس بزند عمق این سوراخ مستراح تا کجاست، و مردان نشان دادهاند که استعدادی خارقالعاده در فضاحت و حقارت دارند، من اما به زنان امیدوارم و معیارهایی که بر مبنی آنها میان مردان تبعیض قائل میشوند. هیچ جای نگرانی نیست، مرد ِ خودباختهی حقیر ِ چندشبرانگیز همواره از سوی زنان طرد خواهد شد و مردان، چنانکه ما آنها را میپسندیم، همواره از سوی ایشان پرستیده خواهد شد.
ضمنا ایران هم شرایط بهتری ندارد، نمونهی یک «مرد» امگای ایرانی در حال نوکری فکری برای گفتمان زنمحور:
[ATTACH=CONFIG]4370[/ATTACH]
گمان میکنید اگر زنان حق انتخاب داشته باشند، این بدبخت هرگز تولیدمثل خواهد کرد؟ پس هرچه بیشتر به زنان حق انتخاب بدهیم، بیشتر مردسالاری را بازتولید و جستجو میکنند. در پنجاه سال، هیچ بتایی باقی نخواهد ماند.
زنده باد زندگی!