08-07-2014, 09:47 PM
demeter نوشته: House of Cards : سریال سیاسی خوش ساخت . از اونجا که میدونم با گفتن اسم سریال راغب به دیدن سریال نمیشید ، پیشنهاد میکنم قسمت اول سریال را حداقل ببینید . البته نسخه آمریکاییشما اگر از دیالوگهای قدرتمندِ فیلمها لذت میبرید، باید بگویم که دیالوگهای Game of thornes یکی از بهترینها بود! البته من این سریال تا آنجایی که منتشر شده ندیدهام و همان چند قسمتی که دیدم، واقعا از دیالوگهایشان خوشم آمد.
True Detective : باز هم پیشنهاد میکنم قسمت اول این سریال را ببینید که در کل ده قسمتی است . اتمسفر مرموز و دیالوگ های تاریک که گفته میشه از کتاب The Conspiracy Against the Human Race
اقتباس کرده .
Look at your body—
A painted puppet, a poor toy
Of jointed parts ready to collapse,
A diseased and suffering thing
With a head full of false imaginings.
—The Dhammapada
thank me later
سریالِ خوب هم به قولِ راسلِ گرامی براستی نایاب است. کافیست که شما یک سریال عالی را انتها ببینید تا دیگر نتوانید از این سریالهای ذبالهای مثل dexter و امثالهم لذت ببرید. تعریفِ سریالهای True Decetive و Fargo(همین بود اسمش؟!) را هم خیلی شنیدهام اما من بیشتر به دنبالِ سریالی هستم که تمام شده باشد. نمیدانم این کسانی که سریالهای تمامنشده را دنبال میکنند چطور یکسال تا آمدنِ فصلِ جدید سریالِ مورد علاقهشان صبر میکنند؟ من دوست همهی سریال را یکجا داشته باشم تا مثلا در یک روزی که بیکار هستم بتوانم چهار پنج قسمتاش را یکجا ببینم. به هر حال از توصیههای شما سپاس.
دوستان این سریالِ louie را دیدهاید؟ من چند قسمتاش را دیدهام. خوب بود به نظرم.
کسشر هم تعاونی؟!