01-30-2012, 07:02 PM
sonixax نوشته: کسرا جان من در مورد نحوه ی زندگی در اونجا چیزی نمیدونم و اگر بگم حرف مفت زدم
ولی در مورد مسایلی مثل تحصیل میدونم که طرف اگر از نظر مالی قدرتش رو نداشته باشه نمیتونه - ۵ سال پیش یکی از دوستان من از کانادا پذیرش تحصیلی گرفت که سالیانه ۲۰ میلیون تومان هزینه تحصیلش میشد . البته گویا دانشجو در کانادا میتواند اجازه کار بگیرد و کار کند ولی در مورد دانشجویانی که به آمریکا میروند این طور نیست و دانشجو حق کار ندارد - پس باید پولدار باشید تا بتوانید در آمریکا درس بخوانید - در کانادا هم البته همین طوره چون اگر طرف رشته تحصیلی سنگینی داشته باشه نمیتونه هم کار کنه و هم درس بخونه مگر اینکه نابغه ای چیزی باشه .
در مورد سرمایه گذاری خیلی قوانینش رو نمیدونم ، ولی یادمه که ۱۰ سال پیش خودمان خواستیم اقدام کنیم مبلغش ۳۰۰ هزار دلار کانادا بود (البته برای کل خانواده مان) برای شخص تنها نمیدونم . با همه ی اینها همان موقع که شما فرمودید ۱۲۰ هزار دلار کانادا کم پولی نبوده به خصوص در ایران - در آن زمان با اون مقدار پول میشد در بهترین پاساژ های ایران مثل بازار کامپیوتر رضا یا پایتخت مغازه گرفت و کار کرد و در آمد خیلی خوبی داشت یا یک آپارتمان درست و حسابی خرید - یعنی باز هم کسی که اون مقدار پول داشته فرد ثروتمندی حساب میشده . چون کسی که این مقدار پول برای مهاجرات کنار میگذارد سایر مایحتاج زنگیش تامین هست در ایران و حاضره روی این مقدار پول ریسک کنه .
در مورد مسائل تحصیلی درست میگید ، برای دانشجویانی که با ویزای دانشجویی اینجا هستند خیلی گرون هست ، مثلا من هر ترم اینجا تقریبا ۲۵۰۰ دلار شهریه میدهم و ۵۰۰-۶۰۰ دلار هم پول کتابها میشه +بقیه هزینههای دانشگاه که همه رو دولت میده به صورت وام که باید پس بدم در آینده و پول بلاعوض که نباید پس بدم ، خرج زندگی و کرایه خونه و همچی رو هم دولت میده ، ولی یک شخصی که با ویزای دانشجویی اینجا هست ترمی ۱۱ تا ۲۰ هزار دلار ممکن هست شهریه بده فقط! بعلاوهٔ بقیه مخارج ، اکثر افرادی هم که با ویزای دانشجویی دیدم چینی یا هندی هستند که از خانوادههای پولدار هستند.
"A Land without a People for a People without a Land"