01-30-2012, 01:03 AM
shinbet نوشته: میلاد عزیز در مورد ایرانیان کانادا نوشته بودید که اکثرا پناهنده از ترکیه و از طریق سازمان ملل اینها آمدند در وبلاگتون که این درست نیست. من تقریبا ۱۴ سال هست در کانادا زندگی میکنم و آشنایی کامل دارم به اینجا ، چون حداقل تا ۲-۳ سال پیش مهاجرت از طریق قانونی به کانادا آسون بود اکثریت ایرانیان مهاجر اینجا رو مهاجرین قانونی تشکیل میدهند که از طرق مختلف مهاجرت به اینجا آمدند ، میتونم بگم چیزی در حدود %۸۰. پناهندههای ایرانی اینجا هم اکثرا یا از طریق چین یا کوبا به اینجا میآیند و من در طول این همه مدت فقط ۱ خانواده را دیدم که از ترکیه و از طریق سازمان ملل آماده باشد ، سازمان ملل در ترکیه معمولا به سوئد یا استرالیا میفرستد تا جایی که اطلاع دارم، اوضاع پناهندهها هم اینجا خوبه ، اینجا کمپ فکر کنم فقط برای کسانی که باید دیپورت بشوند وجود داره و وقتی کسی پناهنده میشه به کمپ نمیفرستنش ، اگه فامیل داشته باشه که میره پیش اون ، اگر هم نداشته باشه میره شلتر تا اوضاعش جور بشه ، اینجا هم انقدر ایرانی هست که هرکی میاد ۲-۳ روز کار پیدا میکنه میره سر کار.کسرا جان ، من خودم بیشتر از ۱۰ نفر رو میشناسم که از طریق سازمان ملل در ترکیه به کانادا سفر کرده اند (که البته کل ۱۰ نفر آشنای من در کانادا هستند ، یعنی ۱۰۰% ایرانی کانادایی هایی که من میشناسم).
ایرانیان کانادا که از طریق قانونی وارد اون کشور شدند ، اگر قبلن پناهنده نبوده اند (مثل خیلی های دیگه که در اروپا پس از گرفتن اقامت پناهندگی به کانادا مهاجرت کرده اند) تعدادشون خیلی انگشت شمار و کمه ، چون اغلب نیاز به سرمایه زیاد و یا تحصیلات و سابقه ی کاری درخشان دارند و شرایط خیلی هم آسان نیست .
من تا سال ۲۰۰۶ میدونم که ۱۲۱۵۱۰ نفر ایرانی در کانادا زندگی میکرده البته ایرانی کانادایی . یک مقداری باورش سخته کسانی که در کانادا سرمایه دار محصوب نمیشند و ثروت آنچنانی هم ندارند از راه سرمایه گذاری به کانادا رفته باشند . در مورد قشر تحصیل کرده هم همین طور . حتا کسانی که از طریق ویزای دانشجویی اقدام کردند میبایستی جزو اقشار پر درآمد باشند تا بتوانند هزینه تحصیلشان را بدهند - تازه آمریکا که از کانادا هم سخت تره .
اکثرن هم راستش رو نمیگند که چه طوری آمدند ، مثلن در آلمان هر کسی رو میبینی یا پول داشته اومده !!!! یا ازدواج کرده اومده !!! حالا زنش/شوهرش ایرانیه آلمانی هم بلد نیست !! یا سرمایه گذاری کرده !!! کسی راستش رو نمیگه - خیلی ها پناهندگی رو بد میدونند .
من آدمی میشناسم که همزمان با ما توی کمپ پناهندگی بود ، الان به همه میگه من سرمایه گذاری اومدم
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری