05-16-2014, 10:02 AM
Anarchy نوشته: دوست عزیز ، کمی فکر کن ایشون چطور میتونه آزاد آزاد باشه ؟ ایشون اگر طبق خواسته نهادی که براش کار میکنه خبر تهیه نکنه با اردنگی پرت میشه بیرون ...گفتم که جایی استخدام نیست که بخاهند بیرونش کنند. این شبکه نشد، یک شبکه ی دیگر. اگر دنباله رو کارهای ایشان بوده باشید احتمالن دیده اید که در بیشتر شبکه ها حضور پیدا کرده است، از صدای آمریکا گرفته تا بی بی سی و منو تو ....
هزینه زندگی در لندن مگه شوخیه ؟ شما نگفتی ایشون اگر خودشو قاتی اپوزیسیون نکرده بود ، کجاش راهش میدادن ؟
اصلن اگر اپوزیسیون نبود چه لزومی داشت از ایران خارج شود؟! بسیاری از افراد سال 88 به خاطر فرار از حکم زندان از کشور فرار کردند!
وگرنه می توانست در همان روزنامه های اصلاح طلب سرگرم کار باشد،مانند خیلی از بانوان دیگر همچون مهسا امیرآبادی،ژیلا بنی یعقوب و ...
هم اکنون گمان می کنم با پسرش در یک اتاق زندگی می کند، پیشتر هم با افراد گوناگون همخانه بوده است. وگرنه به قول شما اجاره ی یک خانه ی درست و حسابی مستقل در لندن کاری دشوار است
Anarchy نوشته: پس سند و مدرک نداشتی کافر جان چون سند و مدرکی وجود نداره و ایشون اصلا روز تظاهرات اونجا هیچ کاره بودن و همراه یکی از دوستانشون اومده بودن ... حتی اینکه این جناب باطبی دانشجو هم بوده معلوم نیست !! اگر معلوم شد حتما به منم خبر بده ...عجب فرمایشی می کنید! من که دسترسی به مدارک تحصیلی ایشان ندارم، بفرمایید این برگه ی فیس بوک ایشان. پرسشی داشتید بی درنگ پاسخگو خاهند بود.
Ahmad Batebi
در این باره هم پیشتر به طور کامل و به همراه ریز جزییات توضیح داده که روز 18 تیر 1378 چه اتفاقی افتاد و چه شد که اینطوری شد!
ولی شوربختانه اکنون آن صفحه را نمی یابم، فقط می توانم به شما اطمینان دهم که تردید شما بی مورد است .
ارژنگ داودی هم فرد قابل اطمینانی برای شناخت باطبی نیست، اگر از همدوره ای های او مانند کیانوش سنجری، علی افشاری، اردشیر زارع ، کوروش صحتی و منوچهر محمدی پرس و جو کنید بهتر به نتیجه می رسید .
Anarchy نوشته: هر کاری که نکرده باشه ، همون کلیپ نصفه نیمه از باطبی که منتشر کرد و بعد باطبی به طرز احمقانه ای اومد منکر شد ، کار درستی بود...کدام کلیپ؟! همان گفتگوی او با آقای بازجو؟! خب که چه؟! من که نکته ی مشکوکی در آن نیافتم.
باطبی تو کردستان عراق ، چرا تمرین تیراندازی میکرد ؟ چرا با مامور اطلاعاتی در ارتباط بود ؟ تارا نیازی دوست دختر سابقش هم باهاش زندگی میکرد هم گفت که باطبی تو آمریکا هم با جناب اطلاعاتی در ارتباط بوده ...
ولی کاش آن گفتگوی کاملش را هم گوش می کردید. همان که خود باطبی آن را منتشر کرد. این فخرآور الاغ تیکه هایی از آن گفتگو را حذف کرده بود ، طوریکه این شبهه بوجود بیاید که باطبی همکار آن ها بوده و برایشان جاسوسی می کرده!
درباره ی سایر موراد هم توضیح داده که بازگو کردن همه ی آن ها از حوصله ی اینجا خارج است
لینک های زیر هم در مورد فخرآور است، ملاحظه بفرمایید شاید پاسخ برخی از پرسش هایتان را بگیرید
عباس فخرآور را بیشتر بشناسیم - مقاله ها - وبسایت رسمی احمد باطبی
عباس فخرآور را بیشتر بشناسیم ( 2 ) - مقاله ها - وبسایت رسمی احمد باطبی
احمد باطبی - WiKi
احمد باطبی - وبسایت رسمی احمد باطبی
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"