05-16-2014, 06:08 AM
کافر_مقدس نوشته: منظورتان از آدم های درست و حسابی چه کسانی هستند؟! رسانه را که به آدم نمی دهند، خود آدم باید برود در پی رسانه!
آدمی که خودش صاحب اندیشه باشه نه اینکه اتفاقی بر خورده باشه تو یه جریانی ... راه انداختن رسانه ، پول و حمایت و اینها که میخواد بالاخره !!
کافر_مقدس نوشته: مگر به همین مسیح علی نژاد رسانه داده اند؟! خیر ، خودش همچون یک شیرزن خبررسانی می کند و برای خودش یک رسانه ی مستقل است.
پس کی هست که صبح و شب تو بی بی سی و منو تو میاد ؟ شما به من بگو منبع درآمد علی نژاد از کجاست ؟ بگو اگر همین جریانات موج سواری ایشون نبود ، ایشون رو کجا راه میدادن ؟ به قول معروف ایشون سوراخ قضیه رو خوب پیدا کرده ، دست کرده توشو داره استفاده میکنه ...
انقدر از آدما بت نساز ، منم تا چند سال پیش همین طور ساده به مسائل نگاه میکردم و فکر میکردم هر کسی که جمهوری اسلامی ازش بد میگه ، حتما خیلی آدم خوبیه ...
کافر_مقدس نوشته: که بودند؟! خب دانشجو بودند دیگر! گرچه آن امیرعباس فخرآور حسابش سواست، او همچنان مضنون به جاسوسی برای اطلاعات است!
شما برای من با مدرک و سند بگو احمد باطبی دانشجوی کدوم دانشگاه و چه رشته ای بودن ...
فخر آور و باطبی از نظر من فرقی ندارن ، هر دو موج سوار و منفعت طلب هستن ... شما برو سرچ کن ببین ارژنگ داوودی چی در مورد باطبی گفته !!
کافر_مقدس نوشته: احمد باطبی بارها اعلام کرده که آن عکس و پیراهن را فراموش کنید و از او اسطوره نسازید، خب وقتی شما از او بت می سازید تقصیر او چیست؟! او به عنوان یک کنشگر دانشجویی قابل احترام است همانند خیلی های دیگر
کنشگر ؟ چه کنشی کرده بابا ... اتفاقا تو ازش بت ساختی کافر جان !! یارو یه پیراهن شانسی برد بالا امروز رفته ینگه دنیا عشق و حال !! بدون هیچ تخصص و دانشی اسمش شده فعال حقوق بشر و به قول شما کنشگر دانشجویی...
هر ننه قمری که از راه میرسه ، دو تا حرف ضد جمهوری اسلامی میزنه بعد میره اون ور میشه فعال حقوق بشر اما دست چپ و راستشم از هم تشخیص نمیده !!
من خیلی از بچه های دفترچه رو به تنهایی از کل اون مثلا فعالین حقوق بشر بیشتر قبول دارم اما همیشه عوام فریبی حرف اول رو میزنه و باعث شهرت فرد میشه ... وقتی میگم آدمای درست و حسابی رسانه ندارن یه نمونه اش همین که تو چند روز صفحه عکس های خانمای ایران علاقمند به عکاسی این همه لایک میخوره چون رسانه ها روش مانور دادن و تبلیغات کردن ، اما یه جایی مثل دفترچه یا پیج فیس بوکش این جوری مهجور مونده !!