05-05-2014, 08:08 PM
Nevermore نوشته: دقیقا زدی تو خال راسل جان،من از روز اول هم از منوتو بدم می آمد،فارق از بحث های کس وشعر فمینیستی اش در کنار معدود مستند های خوب و علمی مقادیر بسیار زیادی مزخرفات ماوراءالطبیعه و شبه علم را به خورد ملت از دماغ فیل افتاده ی ایران می دهد که به قول داریوش دیگر ادعایشان کون پوزیدون را هم پاره می کند.تا به مخالفت ایشان می پردازی هم می گویند آره منوتو گذاشته بود مگه ندیدی؟
منکه برایم بوجود آمدن چنین شبکههایی از همان ابتدا بسیار جالب بوده و بنظرم تحلیلشان برای ما سودمند خواهد بود. دوستان دیگر باز شاید بیشتر با سازوکار برپا کردن یک شبکهیِ تلویزیونی آگاهند ولی بنظر من میرسد هزینهیِ چنین شبکههایی با چنین کیفیتی و بدون امکانات درآمدزایی رایج در غرب بسیار جالب است.
و البته در فمینیستی و ضدکمونیستی بودن این شبکه هم که شکی وجود ندارد (با توجه به نوستالژی دوران پهلوی که دارد مطمئن نیستم نام لیبرال مناسبش باشد) و بااینکه رسما موضعی نمیگیرد ولی کاملا مشخص است ولی دربارهیِ این چرندیات هم من گمان نمیکنم قصد گسترش خرافات را داشته باشند، اینها مثلا برنامهیِ سرگرمی هستند و اکثر محتوای رسانهها در دنیای امروز گویا شده است همین خزعبلات.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound