04-24-2014, 11:09 AM
mosafer نوشته: ولی بواقع برای من جای سوال ست که چرا فاطمه را ناسزا میگویید ولی روزش را قدر می نهید؟؟
اتفاقا فاطمه یکی از شخصیت ها مظلوم و قربانی تفکرات اسلامی در تاریخ اسلام بوده ... کی به فاطمه ناسزا گفته ؟ شخصا مخالفتی که دارم اینه که فاطمه خردسالی که از زندگی هیچی نفهمیده رو میخوان به عنوان یک زن روشنفکر همه چیز فهم و الگوی همه زنان معرفی کنن ...
منم روزی که به مادرم هدیه دادم از فضائل فاطمه برای مادرم حرف نزدم ... فقط گفتم "مامان دوستت دارم" !!
mosafer نوشته: شما(منظورم شخص شما نیست) گر چه پا بروی عقاید پیشین خود گذاشته اید
ولی قادر نیستید نزدیکان خود را متقاعد کنید که انچه شما میاندیشید درستتر از اندیشه ی انهاست
به فرض هم که شما درست بگید ( البته من چندین نفر از اعضای خانواده ام رو از اسلام خارج کردم ) ، چه ایرادی داره ؟ مگه ما هم باید به شیوه اسلامی بقیه رو به زور وادار کنیم مثل ما فکر کنن ؟ پروسه تغییر عقیده خیلی آروم و با شک گرایی خود فرد اتفاق میوفته ...
mosafer نوشته: شخص خاصی منظورم نبود
اینکه از سمت نیرویی به حرکت درامده باشید،نه به سمتی که خود بخواهید
البته به تعداد افراد روی زمین راهی هست برای رسیدن به حقیقت
چه نیرویی ؟ منظورتون چیه دقیقا ؟
mosafer نوشته: اگر من هم به مانند شما اسلام ستیز بودم حتم داشته باشید به سادگی نمیبخشیدم
خب گاهی انقدر غلطت اسلام ستیزی بالا میره که باید روزانه 100 بار به موضوعات مختلف انتقاد کنم چون اینجا مملکت اسلامی هست ... این باعث میشه تبدیل به شخصیت نیمه غرغرویی بشم ، حالا یک مورد رو یک بار فاکتور گرفتیم شما در اسلام ستیزی ما تشکیک کردید بانو :e407: ؟