04-22-2014, 07:34 PM
Russell نوشته: با وضع فعلی مردم الان هم همینجور است، بنظر من چرایی آن راهپیماییهایِ میلیونی سال 88 جای بحث فراوان دارد. و البته با تمام آنچه در حمایت از موسوی گفتم معتقد بودم و هستم که عقب کشیدن از دعوت به راهپیمایی نتیجهاش مشخص بود که به خاموش شدن جنبش میانجامد. اگر بازی هم پشتکار این دعوت و سپس دعوت به سکوت نبوده قطعا اشتباه و توهم پشت آن بوده. من کاملا مخالف میلادم در اینکه این سوپاپ اطمینان ج.ا بوده، ولی مشخص است که آن دعوت به سکوت باعث سکوتی شد که معلوم نیست تا کی ادامه پیدا کند و در آینده علاوه بر جنایات دههیِ 60 اینها درباره این تصمیم هم بازخواست شوند.بعله خب موسوی دعوت به سکوت میکرد چون اهل همین نظامه. موسوی که مثل ما هدفش براندازی این گنداب نبود و نیست. ولی چه اشکالی پیش میاد اگر از این ظرفیت برای ضعیف تر کردن نظام استفاده کنیم ما؟ فکر میکنید تمام اونهایی که در خیابان ها بودند در سال 88، همه برانداز بودند؟ عده ی زیادیشون آدمهای حکومتی و فرزندانشون بودند دیگه. رفته رفته هم به جایی رسید که دیدید عکس نجس خامنه ای رو در روز روشن در خیابان انداختن زیر پا یا پرچم الله نشان رو آتش زدند. چنین چیزهایی از نظر شما پیشرفت و رو به جلو نیست؟ دفعه بعد اگر آشوب بشه این مرحله رو گذر کرده و به مراحل بعدی میرسه. این حداقلِِ فوائد جنبش 88 هست.
[COLOR="royalblue"]
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
[/COLOR]جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی