04-22-2014, 04:23 PM
kourosh_bikhoda نوشته: اینها انقدر به تکاپو افتادند که اوائل درخواست عفو و بخشش رو رد میکردند ولی الان از دهن آخوندهای رده دوم سوم پیغام پسغام میدهند که بیا جان مادرت توبه کن و بخشیده بشی.
نمونه اش همین دیروز! حائری شیرازی به موسوی و کروبی نامه ی سرگشاده نوشته!
نامه آیت الله حائری شیرازی به موسوی و کروبی
رضا خاتمی(برادر محمد خاتمی) هم به حایری شیرازی پاسخ داده!
نقل قول: «آنچه در این نامه آمده است، صرف نظر از موافقت یا مخالفت با محتوای آن، نمونه بارزی از وظیفهشناسی یک عالم دینی در برابر حوادث زمانه خود است.»
خاتمی با تصریح به اینکه «ای کاش زودتر این اقدام انجام میشد»، نوشته است: «نامه شما مصداق بارز انعطاف، مدارا، دلسوزی و البته صراحت و شاید برای کسانی مانند من در مواردی غیر واقعبینانه باشد. اما این نکته چیزی از ارزش والای این اقدام کم نمیکند و نشان میدهد که با رعایت انصاف و اخلاق میتوان همدیگر را نقد و حتی رد کرد.»
شما راه حل عذرخواهی آقایان موسوی و کروبی را پیشنهاد کردهاید. به نظر میرسد قبل از اینکه بگوییم چه کسی تقصیر کرده است یا قصور دارد، جامعه ما نیازمند "گفتگو" است. گفتگو مستلزم این است که همه قبول کنند ممکن است اشتباه کرده باشند و طرف دیگر ممکن است بخشی از حقیقت را داشته باشد.»
بانو گشسب نوشته: پیشنهاد می کنم مطالب مربوط به چانه زنی های کسری و کافر در مورد موسوی و نقش اش در کشتار دهه 60 به جستار دیگه ای منتقل بشه. ممنون
من نیز میخاستم این نکته را گوشزد کنم. فقط خاطرتان باشد نام جستار را بگذارید" میرحسین موسوی، محبوب قلب ها!" با سپاس از شما !
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"