04-21-2014, 12:17 AM
کافر_مقدس نوشته: هر گاه آقای میلاد توانستند یکی از ادعاهای بی اساس خود را نسبت به اینجانب ثابت کنند من نیز با شما وارد گفتگو خاهم شد.
نیازی به اثبات نیست . رفتار و گفتارتون برای من کافی و قانع کننده هستش. باقی دوستان هم قطعن نظر خودشون رو دارند و فکر میکنند شما بسیجی و مزدور نیستی و نظرشون محترم. من هم فکر میکنم هستی و مادامی که خلافش بهم ثابت بشه بر همین باور میمونم فقط توی روی خودت گفتم بعدن نگی پشت سرم حرف زد :))
Theodor Herzl نوشته: مناظره قوانین خاص خودش را دارد و فقط بحث بر سر موضوع هست ، برای من مهم نیست که شما که هستید ، بر سر مواضعی که میگیرید یا من میگیرم بحث میشود ، به هر حال من حاضرم در مناظره اثبات کنم که میر حسین موسوی جنایت کار است ، کسی که فکر میکند موسوی جنایت کار نیست میتواند با من مناظره کند! سوال مناظره هم این را پیشنهاد میکنم!
" آیا میر حسین موسوی در جنایتهای دهه ۶۰ جمهوری اسلامی نقش داشته است و جنایت کار است یا خیر؟ "
کسرا جان داری به کسی پیشنها مناظره میدی که خودش هم میدونه موسوی در جنایات دهه 60 دست داشته از من و شما هم بهتر میدونه ولی بهش اجازه نمیدند در این باره مناظره کنه چونکه گندش در میاد
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری