04-12-2014, 06:24 PM
Persepolis نوشته: خیلی از بیماریها مثل سرطان و ام اس از همین خودخوری ها هستش، تازه برای پوست هم خوب نیست
خودخوری کجا بود!؟
این دختره با این سن کم اش ١٠ تا آدم را بازی میدهد و چُنان نقشههایِ هوشمندانهای میریزد که انگشت به دهان هاج و واج بمانید!
کسانیکه اینجا هستند میدانند این [MENTION=286]Alice[/MENTION] یکجور وسواس هم دارد جوریکه هر پیکی که میفرستد را سه روز, سه ماه, سه سال دیرتر میخواهد
بزداید. این چند روزه هم با اینکه ١٠٠% به شما قول میدهم, بخوبی و بفرزامی میدانست من تنها شمارش پیکها را درست
کردهام و هیچ پیکی را برنگرداندهام, هوشمندانه آمد از آب گلآلود ماهی گرفته و از این راه دوباره دسترسی برای زدایش بگیرد و مرا به
برگرداندن پیکهاش ایراخت (که گردانندگی بیاید اینجا داستان درست شود و دوباره مانند بار پیش {که آنبار هم من
پادرمیانی کرده و گذاشتم پیکهایش پاک شوند}) پیکهایش را با وسواس دیوانهوار اش, از نو بزداید.
خندهداریِ داستان اینجاست اگر همین را آنجا خواهشمندانه درخواست کند, گردانندگان برایش باسانی میانجامند (خود من زمانیکه گرداننده بودم بارها
انجافتهام), ولی آنچنان این روزها پلید و سیاه شده که میاید از این ترفندهایِ زیرکانه و آبزیرکاهانه میزند که هم لحن طلبکارانه اش را داشته باشد, هم به خواسته اش برسد.
پارسیگر
.Unexpected places give you unexpected returns