04-10-2014, 12:15 PM
یه نفر نوشته: [MENTION=14]Mehrbod[/MENTION] دوست عزیز چرا پست های قدیمیت رو پاک میکنی؟؟؟
زمان میخرم! (;
اینجا این روزها انگار کمی به تب و تاب افتاده و این چند روزه هم ده یازده تنی نامنوشتهاند, ببینیم به جایی میرسد یا سنگینیِ دلسردی دوباره سایهمیافکند.
پ.ن.
از مهربد سه طلاقه به دوست عزیز رسیدم؟ how did I get so lucky؟
[MENTION=48]Russell[/MENTION]
راسل جان چیستان زندانی در هیچکدام از سریالها نبود, در کتاب بود که آورده بودم. ولی چیستان سه کارد و لیوان در یکی از آنها بود: چیستان - برگ 8
در این: Trio - Stargate Wiki
stargate سه تاست, کهنترین که stargate تنها باشد (١٩٩٩), دومی stargate: atlantis, واپسین هم SGU یا stargate universe. این چیستان تو
آتلانیس بود که از همه خندهدارتر و بیمغزتره; با دکتر رادنی مککی که ابرهوشمند همهچیز دان و گاه ولی clueless باشد:
McKay built an atomic bomb for my grade six science fair exhibit, albeit a non-working one and was questioned for six hours by the CIA, who believed he was part of a secret pre-teen organization.
بهترین اشان از دید من (که از همه کمتر popularity یافت) همان واپسین بود همراه با بازیِ کارکتر مهریستهیِ من, Dr. Nicholas Rush:
راست اش شیوهیِ کارکردن و هتّا همکاری من با دیگران درست مانند همین راش ئه و بدترین کارآموزگاری
هستم که میشناسم; کم نبوده سر کارآموز بیچاره شکیبایی ام را از دست داده داد بزنم یا کاری کنم که از زندگی و خود اش نومید و سرخورده شود!
he also gets the job done, no matter fuckin' what.
هر کدام را دیدی نگر ات را بگو.
.Unexpected places give you unexpected returns