04-02-2014, 09:17 PM
Dariush نوشته: این را قبول دارم. این برخوردها گاهی برای این بود که طرف موضعی منطقی و جدی اینجا داشته باشد، گاهی برای خودنمایی بوده و یا به هر دلیلِ دیگر که در نهایت برآیندِ خوبی نداشته به نظرِ من. اما این هم باز بهانهی خوبی نیست، اینجا کمابیش یک سیستم تقریبا آزاد در همهی جنبهها دارد و کسان میتوانند فضای اینجا را خودشان تغییر دهند و نرمهایش را طوری تغییر دهند که رفتارِ ما منسوخ شود. کسی که صاحبِ اینجا نیست و همهی آنهایی که شما میگویید سر جمع ده نفر هم نیستند.هنگامی که شما اجازه ی ورودی آرام را از کاربر مسلمان سلب میکنید چگونه انتظار دارید فضای اینجا را تغییر دهند؟
جسارتا انتقاد پذیر نیستید و در پی توجیه هستید نه قبول رفتارهایی که حتی نمیدانید اشتباه ست
کافر_مقدس نوشته:
مسلمان که جای خود دارد، کافیست برای مثال از عملکرد یک مقام دولتی ایران تقدیر کنید یا از فلان شخص که حامی جنبش سبز است حمایت کنید،
حال مهم نیست که پیشینه ی شما چه باشد و چه سابقه ی مبارزاتی در کارنامه ی خود داشته باشید، همان چند موضع گیری کفایت می کند برای اینکه آماج حملات ریز و درشت برخی از دوستان به ظاهر دانا و عقل کل(!) قرار بگیرید و ساندیس خور و هشت تومنی و عامل نفوذی جمهوری اسلامی لقب بگیرید!
مدارکش هم موجود است!
!
هنوز من ساندیس خور لقب نگرفته ام :)
هنگامی که کسی آگاهانه افکار تو را نمی فهمد
خودت را برای توجیه خسته نکن . . .