04-01-2014, 08:11 PM
Mehrbod نوشته: هتّا اگر این شرط که اندیشمندان کمی آسوده باشند (که گونهای پادستیز در خود اش دارد, چگونه میتوانید از بیخ اندیشمند
باشید اگر زمان برای آسودن و اندیشیدن ندارید؟) را هم بیافزاییم باز باید بیشتر از ٢٠ ٣٠ تای کنونی باشند; اینجور نمیاندیشی براستی؟
مهربد جان،من گمان می کنم خیلی از همین دوستان روزانه مطالب این سایت را می خوانند،اما از من بپذیر که نوشتن در چنین سایت هایی و شرکت در بحث های آن مستلزم اختصاص دادن زمانی ویژه برای آن است،چنانکه خود ات هم می دانی پاسخ برخی پست ها شاید ساعت ها طول بکشد و یافتن رفرنس های معتبر و غیره هم زمانبر است،این است که برخی ترجیح می دهند مدتی نباشند،و دوستان تازه وارد هم طول می کشد تا تصمیم بگیرند زمان بگذارند،من خودم از روز نخست تاسیس این انجمن خواننده ی نوشته های دوستان بودم و پس از 2 سال تصمیم گرفتم ثبت نام کنم.من شک ندارم دوستانی چون امیر و راسل هم پیک ها را می خوانند اما وقت نوشتن را ندارند.با این همه با تغییر رویکرد در پاسخ گویی موافقم،گاهی اوقات نحوه ی پاسخ گویی کاربران(که خود من هم جزء آنها هستم و زبان تندی دارم) برای تازه واردان زننده است و من به شخصه زین پس تلاش می کنم تا رویه ی پیشین را ادامه ندهم.
نقل قول:ما داریم دربارهیِ دستکم ١٠٠ میلیون پارسیزبان سخن میگوییم شهریار جان, یک دفتر کوچک دورافتاده که نیستیم, یک سایت با چندین سال پیشینهیِ کار و دهها
هزار نوشتهیِ سودمند روی اندرتار آنهم در دسترس میلیونها تن با رنکِ *1,422,663 در جهان و 105,962 در ایران (Daftarche.com Site Info) هستیم.
پس این بآشکاری خودفریبیای بیشتر نیست که بگوییم همین شمار آدم بیشتر نیستند و بیخیال.
* در فهرست الکسا ≈٣٠ میلیون تارنما آمده.
برای من هم این آمار بازدید کننده مبهم است و براستی اگر نیمی از این بازدید کنندگان اشخاص حقیقی باشند، به نظرم این سایت به هدف خود رسیده و همین هزار نفر بازدید کننده خود جای سپاسگزاری از دوستان دارد.
ولی کماکان معتقدم دفترچه میان سایت هایی با کارکرد مشابه بسیار موفق عمل کرده.