03-29-2014, 09:42 AM
Mehrbod نوشته: نه انگار[١] جای من هم اینجا افزوده است.
من تا ٧٧٧٧ اُمین پیک ام نزد دوستان و یاران هستم, اگر سخنگاه همینجور مرده و
خاموش بود من هم یک درنگ[٢] همیشگی[٣] نموده و برای همیشه دفترچه را کنارمینهم.
من تقاضا میکنم صندلی داغ مهربد باز شود تا زودتر به 7777 پیک اش برسیم و از شر این موجود راحت شویم..
کسری یه روز نسبت به رفتن اعضای دفترچه این نظر رو داره:
Theodor Herzl نوشته: مهربد گرامی همه به این اوضاع اینجا عادت کردیم ، تا اینجا فیلتر است و ضدّ اسلامی مثل هم میهن نمیشود اینجا که هزاران کاربر داشته باشد ، مردم میترسند یک وبسایت موسوی چیها رو بروند چه برسد اینجا که از صهیونیسم گرفته یا خشتک محمد بحث میشود! همین ۱۰-۱۲ نفری که فعال هستیم خوب هست به نظر من ، هرکه هم اضافه شد چه بهتر! اینجا روزی ۲۰۰۰ تا خواننده دارد تقریبا ، خیلیها فقط برای خوندن اینجا هستند و میترسند که عضو بشوند!
یه روز هم اینجوری میگه:
Theodor Herzl نوشته: خسته شدم بابا ، این یعنی چه هی همه یک کمی با یکی درگیر میشوند میآیند خداحافظی میکنند و بعد منتظر خایه مالی ادمینها مینشینند که ناز کنند که لطفا اینجا بمانید!سر خداحافظی هرکی هم ۲۰ صفحه بحث خزعبل میشود !
کافر_مقدس نوشته: به نظر برخی از دوستان مشکل کمبود توجه دارند که از این طریق قصد دارند از لحاظ روحی خودشون رو ارضا کنند!
شعری در همین زمینه: التماس مال دیروز بود...
مال وقتی که بچه بودیم
امروز...
می خاهی بروی؟
خداحافظ!
Theodor Herzl نوشته: این دوستان که هی بخاطر مشغله زیاد و کار اینها اینجا رو ترک میکنند داخل غار که نمیخواهید بروید زندگی کنید ، رئیس جمهور آمریکا هم در توییتر فعال هست شبی نیم ساعت اینترنت رو همه وقت دارند ، پس این خزعبلات رو تحویل مردم ندهید!
مهربد جان امیدوارم زودتر بری :-) ها ها هااااا
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!