03-18-2014, 11:43 AM
Alice نوشته: نمیدونم فکر میکنم حدود پنج شیش هزارتا واژه رو پشتیبانی کنه دیگه...! اینو مهربد خودش ساخته و هر واژه ای رو که بخواد بهش اضافه می کنه... سوالای تخصصیشو باید از ایشون بپرسی دیگه! :)
sonixax نوشته: آخرین بک آپی که ازش گرفتیم 2070 تا واژه بود. فرض کنیم 200 تا واژه هم تا الان اضافه شده باشه میشه 2200 تا نه 2500 تا.
Mehrbod نوشته: جفت اتان درست میگویید, باید نگرست که ما کارواژه هم داریم و هر کارواژه دستکم
خود اش ٥ واژه است. یک «آمودن (to combine)» آنجا اینها را هم میپوشاند:
آمایش, آمایه = combination = ترکیب
آمایشیک = combinatorial = ترکیبی
آمایان = combining = در حال ترکیب شدن
آمایشگر = combinator = ترکیبگر
آماینده = ترکیب کننده
آموده = combined = ترکیب شده
آمودار
آمود
...
Mehrbod نوشته: کارکرد پارسیگر را آلیس گفت, برای دسترسی و جستجو در واژگان هم میتوانید بروید اینجا گرامی: PN2سپاس ویژه پیشگاه شما و دوستان ارجمند که چه در زمینه فندآوری و چه ویراستاری همکاری نمودند.
من چند پیشنهاد[١] کوچک برای نوشته اتان دارم. نخست واژهیِ «همبود[٢]» این روزها برای "اجتماع" به
کار میرود, انجمن برای همان گروه و نزد هم بودن, «سخنگاه» هم که بدرستی آوردید برای forum.
فن —> فند; فندآوری[٣] = technology (درْ واژه تکنولوژی باید بشود فندشناسی {شناخت فند}, ولی در انگلیسی
بنادرستی بجای فندآوری {گسترش فند} جاافتاده, در فرانسه بدرستی بجای technology میگویند technique که همان فند هم میشود).
دانشوارانه؟
دانستن (کارواژه[٤]) —> دانش (نامواژه[٥]) —> دانشیک[٦] (زابواژه[٧]) —> دانشانه, دانشان (برواژه[٨])

این واژه ها را کجا میتوان دید؟
پارسیگر