02-28-2014, 11:54 AM
Alice نوشته: شما هرجایی "استدلال اشتباه" دیدی اسمش سفسته هست! حالا برای بعضی سفستههای معروف و متداول اسم خاصی گذاشتن، دلیل نمیشه که شما مفهوم سفسته رو محدود کنی و بگی تمام سفسته ها اسم دارن. سفسته شما این بود که با قیاس دور و نابجای خر و گوسفند خواستی تاثیر کلامت رو بیشتر کنی. در حالیکه هیچ گوسفند و خر ربطی به موضوع جاری نداشت.
اون که آوردی تعریف کلی سفسته بود ... سفسته بدون اسم ما نداریم ! دیدی که آخرشم مجبور شدی اسم سفسته رو بگی ...
اول که گوسفند و خر دو جای مختلف به کار برده شد و ربطی به هم نداشت ... دوم هم که خر و گوسفند برای اثبات مفید یا غیر مفید بدون مشروب نبود ، تشبیهی بود برای عملکرد بعضی ها !! پس اونجا استدلالی نکردم که بخوام سفسته ای کرده باشم ... استدلال بد بودن مشروب مستند به لینک هایی هست که دادم !!
Alice نوشته: شما این همه با من شوخی تریسام و دیلدو کردید من جیکم درنیومد! حالا من به شوخی گفتی تو شوتی ناراحت شدی؟
من سعی میکنم کمترین میزان شوخی رو بکنم و معمولا صبر میکنم ببینم اوضاع چطوریه ... حرف بی ربط هم سعی میکنم نزنم !! اون دیلدو و تری سام رو هم داریوش گفت. من خیلی غیر مستقیم تو یکی دو پست یه چیزایی گفتم !!
الان هم ناراحت نشدم ... اما اینکه فکر کنی بچه باحال کسی هست که مواد مصرف کنه و مشروب بخوره و کاری که همه میکنن رو بکنه ، اشتباهه !! فلسفه بافی هم نکردم و همه حرفام مستنده ...