02-09-2014, 06:39 PM
کسرای گرامی شما گویا جبههی فمینیستها را ترک کردهاید و زنخوارگان پیوستید؟ ایدون باد!
جسارتا میپرسم، عقاید جدید تاثیری هم در زندگی زناشویی شما داشته؟ آنها را احیانا با همسرتان در میان گذاشتهاید؟ رفتارتان با او تغییری کرده؟ اگر خواستید جای دیگری پاسخ بدهید.
والا چه بگویم، در ایران شمارشان بیشتر به نظر میرسد.
داریوش حداقل بگویید ببینم میشود کلاه شرعی برای کفرتان یافت یا نه: همان سکس مهبلی که دارید، داگی استایل را ترجیح میدهید با منظرهای زیبا و دلنواز، یا چشمدرچشم!؟
دستکم آنها که ما به رختخواب میبریم شبیه آنها که شما با بازی «فمینیستی» خود یافتهاید نباشند:
[ATTACH=CONFIG]3570[/ATTACH]
:e057:
جسارتا میپرسم، عقاید جدید تاثیری هم در زندگی زناشویی شما داشته؟ آنها را احیانا با همسرتان در میان گذاشتهاید؟ رفتارتان با او تغییری کرده؟ اگر خواستید جای دیگری پاسخ بدهید.
Dariush نوشته: آقا ما مخلصیم، این حرفها چیست؟!
خب من نگفتم که باسن را دوست ندارم!خیلی هم دارم اما بیشتر نقش انگیزشی و مالشی(!) دارد، سکس از آن طریق به من حس خوبی نمیدهد!
من نمیدانم در ایران چرا اینقدر کونپرست هستند، در خارجه هم اوضاع همینطور است؟!
والا چه بگویم، در ایران شمارشان بیشتر به نظر میرسد.
داریوش حداقل بگویید ببینم میشود کلاه شرعی برای کفرتان یافت یا نه: همان سکس مهبلی که دارید، داگی استایل را ترجیح میدهید با منظرهای زیبا و دلنواز، یا چشمدرچشم!؟
undead_knight نوشته: در رفتار توی تختخواب فکر کنم اشتراکات زیادی داشته باشیم:))امیدوارم که اینگونه نباشد! :e057:
دستکم آنها که ما به رختخواب میبریم شبیه آنها که شما با بازی «فمینیستی» خود یافتهاید نباشند:
[ATTACH=CONFIG]3570[/ATTACH]
:e057:
زنده باد زندگی!