01-21-2014, 01:28 AM
Dariush نوشته: این را به گمانم نخستین بار امیر گرامی گفت که بهتر است لایک و سپاس را کلا حذف کنیم. من با این نظر اکنون شدیدا موافق هستم! لایک و سپاس علاوه بر اینکه باعث میشود بخشی از نوشتههای نویسنده برای ارضای همنظرانش باشد، باعث میشود که بنظر رسد در اینجا گنگ تشکیل شده است!
نبود لایک و سپاس منجر به تشکر کاربران در پستهای منفرد میشه که نه تنها باعث سنگین شدن بیخودیه دیتابیس میشه بلکه باعث بی نظمی و از هم پاشیدگی شدیدی در مباحث میشه .
ما همین طوریش هم اینجا خیلی با پستهای اسپم و ترول برخورد نمیکنیم اون رو هم به این داستان اضافه کنید بلبشویی میشه که نگو!!!!
MEHDI نوشته: یه جوری گیر دادید به این مراقب امتحان که انگار برخلاف اخلاق و وجدان و قانون عمل کرده که نذاشته تقلب کنید. :)
یکی هم کارش رو درست انجام میده هزار جور پشت سرش حرف می زنند و تمسخر می کنند. توی شرکت کارت رو درست انجام بدی همکارات زیرآبت رو می زنند. مثل آدم درس بخونی کمبود داری و تازه انتظار تقلب رسوندن دارند. مثل آدم رانندگی کنی، تازه کار هستی... کلا هرکی مثل ما نباشه یه ایرادی داره و برچسب بهش می زنیم. همه هم مقصرند غیر از ما. تقصیر من که نیست 4 ماه درس نمی خونم، شب امتحان تازه کتاب رو باز می کنم. استاد بد سوال داده مراقب مریضه، چه شانس گندی داریم که صندلی ردیف جلو افتادیم نمی تونیم تقلب کنیم. از اولش هم بدشانس بودیم!
ما که ایرادی نداریم نمی دونیم بقیه چه مرگشونه که به یکسری اصول و قوانین پایبند هستند. باید بذارن ما زیرآبی بریم ، یه تقلبی کنیم و رشوه و چیزی بگیریم. برای همه این ها اسم های آبرومند ردیف می کنیم. استاد خودفریبی و فرافکنی شدیم. ریزترین ایراد رو در بقیه می بینیم ولی بزرگترین ایرادات خودمون رو نمی بینیم چون همه اش در حال فرافکنی هستیم.
روی صحبتم با شخص خاصی نیست. کلا بهانه ای بود برای بیان حرفام. شب خوش.
پیشتر که ایرانبانو مدعی بودند تمام آشفتگی در ایران به خاطر اینه که قانون نیست و مسئولین کارشون رو درست انجام نمیدند! و اتفاقن من بهشون گفتم اگر درست انجام بدند و برخورد درست و حسابی بشه امت همیشه صحنه دار میریزند توی خیابون که ماشین سواری الکی و بی قانون حق مسلم ماست. (اینجا)
الان میتونید تحویل بگیرید.
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری