01-19-2014, 08:50 PM
undead_knight نوشته: مردان در همه این موارد به قول انگلیسی ها مونوپولی دارند!:))من به شخصه پلیگامی ، چه از نوع پلیجنی و چه از نوع پلیاندریاش را به بقیه ترجیح میدهم:))
undead_knight نوشته: یعنی شاید در مورد درصد قربانی بودن مردان اختلافاتی باشه ولی مردان تقریبا در همه جرم های خشن عاملین اصلی هستند.خب؟ چه کسی کسی تکذیب کرد؟
undead_knight نوشته: داریوش جان حرف منو تائید کردیا:))تجاوز هم به خاطر مسئولیت اجتماعیه؟اینکه زنان برای رسیدن به سکس زحمت نکشند! :))اگر از انسانهایی که در تنش و فشار روانی و جسمی هستند انتظار رفتار به هنجار را داشته باشید جای شگفتی دارد.
undead_knight نوشته: a recent study shows ؟!گاو شهریار گرامی هم زیر این ادعا زائیده! و به یکی دو مورد مجبور شده بسنده بکنه.کدوم پژوهش ها؟!رفرنسهای شهریار را پیدا نکردم، اما فعلا این را داشته باش است:
http://www.cdc.gov/violenceprevention/pd...2010-a.pdf
undead_knight نوشته: حالا شما بفرمائید نشون بدید که جرائم خشن و مخصوصا اونهایی که توسط ادم های عادی و نه جنایت کاران حرفه ای انجام میشند(که ربط چندانی به مسئولیت های اجتماعی! ندارند) چطور اثبات کننده این نیستند که مردان خشن تر نیستند؟مطمئنی من باید این ادعای تو را اثبات کنم که مردان از زنان خشنتر هستند فقط به این خاطر که بیشتر مرتکب خشونت میشوند؟!
کسشر هم تعاونی؟!