08-15-2011, 07:40 PM
Russell نوشته: مشکل دیگه مساله بزرگ شدن خواهر و برادر با هم دیگست.اینکه سکس با اعضای خانواده عملی غیر اخلاقی هست من فکر میکنم بیشتر از یک نرم اجتماعی هستش،مثل پیدوفیلی من فکر میکنم یه بیماری باشه و آدمی که سلامت روانی داره دوست نداره با خواهر و مادر خودش سکس داشته باشه.البته من فکر میکنم این مساله به رشد با اون افراد برمیگرده و مساله ای کاملاً روانشاسی هست.توجه کنید من نگفتم این دو واقعا خواهر و برادر هستند،یکیشو گفتم قبل از اینکه خواهر و برادر ناتنی بشن با هم رابطه داشتن،یکی هم دوتاشون اداپت شدن و هیچ اتصال فامیلی واقعی با هم ندارند،خوب شما گفتید رابطه بین خواهر و برادری که با هم بزرگ شدند و ناتنی هستند اخلاقی نیست،با توجه به اینکه اگر بخوایم ارزش های دینی رو کنار بذاریم باید به دلایل سودگرا برای نسل بشر متوسل بشیم،چه دلایلی برای غیر اخلاقی بودن رابطه ی بین دو برادر و خواهر ناتنی که البته با هم بزرگ شدند دارید؟
من فکر میکنم در مثال شما مشکلی در ارتباط همزمان دو نفر و بچه های دو نفر با هم وجود نداره،این خواهر و برادری برای این افراد یک اسم هست فقط.خواهر و برادری برای دو بچه که از دو پدر و مادر مختلف با هم بزرگ میشند خیلی بیشتر صادق هست تا مورد مثال شما.