01-12-2014, 05:19 AM
sonixax نوشته: نازی ها هم علیه یهودیان اعلام جنگ کرده بودند! پس طبق استدلال شما هر جایی از کره زمین که یهودی زندگی میکرده میدان جنگ بوده و کارشون اخلاقی!!!! فرقی نمیکه نسل کشی میکردند یا با خایه های یهودی ها یه قل دو قل بازی میکردند! طبق گفته شما داشتند دشمنشون رو Terminate میکرند و نابود کردن دشمن در شرایط جنگی در هر جایی از کره زمین و به هر وسیله ی ممکن ولو اگر بیگناهان این وسط کشته بشند طبق گفته خود شما خیلی هم کار درست و خوبیه!!! پس طبق همین استدلال هیچ ایرادی به کار نازیها وارد نیست.ببینید چون شما حقوق احتمالا نخوندید منظور من رو متوجه نمیشوید ، من هر بار با شما بحث کردم یک جا رو ربط دادی به هولوکاست که من رو احساساتی و عصبی کنی حالا باز تلاش میکنم توضیح بدم دوباره!
شرایط جنگی به زمانی میگویند که :
۱- نیروی متخاصم دشمن چه دولت باشد چه گروه چریکی به شما حمله کند و شما به آن پاسخ بگویید.
۲- اطلاعات دقیق داشته باشید که نیروی متخاصم دشمن در حال انجام حمله به شما هست که شما میتوانید حمله پیشگیرانه انجام بدهید و از آن جلوگیری کنید.
در این ۲ حالت اگر سرباز دشمن تسلیم بشود و شما او را بکشید جنایت جنگی صورت گرفته است ، ولی اگر تسلیم نشود شما میتوانید نیروی متخاصم دشمن را بکشید.
آیا در قبل جنگ جهانی دوم و به قدرت رسیدن هیتلر یهودیها ، همجنس گرایان و بقیه به آلمان حمله کرده بودند؟ آیا نقش حمله داشتند؟ خیر ، در ضمن targeted assasination با نسل کشی فرق دارد ، اگر شما تفاوت اینها را نمیفهمید ، من دیگر این بحث را ادامه نمیدهم!
"A Land without a People for a People without a Land"