01-11-2014, 08:32 PM
Dariush نوشته: خب، من این را ندیدم.خوب بگردید پیدا کنید ، من حوصله ندارم ۴۰-۵۰ صفحه بگردم پیدا کنم!
Dariush نوشته: البته اینکه آمریکا و انگلیس و فرانسه چه میکنند در اینجا مورد ندارد اما باز هیچکدامِ اینها به اندازهی اسرائیل قوانینِ بین المللی را به پشم خویش نمیگیرند.شما یا باید از روی principle با یک چیزی مخالفت کنید یا نکنید! وقتی با یک گروهی در حال جنگ چریکی هستید ، در زمان جنگ دادگاه و هیئت منصفه تشکیل نمیشه. همین الان آمریکای عزیز شما تمام دنیا رو میدان جنگ میدونه! و در هر جا دشمنان آمریکا رو به سزای اعمالشون میرسونه مثل کشتن بن لادن که کار بسیار صحیحی بود! آیا شما فکر میکنید کشتن بن لادن اشتباه بود؟
The National Defense Authorization Act of 2012: Battlefield Earth | Nathan Goetting - Academia.edu
Dariush نوشته: در ثانی، وضعیت جنگی هم بیربط است،چرا که با این تفاسیر هر دولتی میتواند به کسی یا گروهی که حالا به ظنِ او جرمی را مرتکب شده (قتل هم نوعی جرم است) اعلان جنگ بدهد و هرطور که خواست او را بکشد! با این کس و شعرها، دوست گرامی من، جهان به سادگی رو به نادبودی خواهد رفت.خیر بی ربط نیست ، در زمان جنگ قوانین با زمان صلح فرق میکند! این یک موضوع خیلی ساده است! در زمان جنگ وقتی به سمت سرباز دشمن گلوله شلیک میکنید اول اخطار نمیدهید بعد شلیک میکنید ، بلکه به قصد کشت شلیک میکنید!
"A Land without a People for a People without a Land"