01-08-2014, 08:08 AM
kourosh_bikhoda نوشته: واقعن آقای قلانی شما خسته نمیشید؟ من گاهی با خودم میگم این موضوعی که باز شده چطور میتونه 10 پاراگراف حرف ازش در بیاد! بعد شروع میکنم سرسری حرفاتونو میخونم. واقعن نمیتونم باور کنم کسی در مورد مسائل انقدر کس شر ببافه! شما بهتره یه وبلاگی چیزی باز کنید نظرات گهربارتونو اونجا مطرح کنید هم وقت سرور عزیز این انجمن رو نگیرید و هم اونجا خودتونو تخلی کنید. نه؟مثلا درمورد چی بحث کنیم و وقت و انرژی خودمون رو صرف چی کنیم که کس شعر نباشه؟
لابد تالار اروتیک و بحث کس و کیر و کردن که همه بصورت غریزی بلد هستن و بقدر کافی دیدن و شنیدن، کس شعر نیست!
آدم یا میکنه یا نمیکنه.
نیاز به دانش و هنر خاصی هم نداره این مسائل.
نیازی هم باشه بقدر کافی کتاب و فیلم و صحبت و مسائل درموردش پره در همه جا.
نمیدونم چرا بعضی از خوندن یا تعریف کردن این مسائل احساس ابتذال و کس شعر نمیکنن!
واقعا مسخره که آدم بیاد مثلا سکس با دوست دختر خودش رو تعریف کنه به دیگران.
اصلا شان یک مرد این نیست که اینقدر بی غیرت باشه.
سکس کردی کردی خب نوش جان، ولی دیگه آدم مسائل خصوصی خودش رو که نباید برای دیگران تعریف کنه.
از یه جهت هم اینه که افرادی از این مسئله محروم هستن یا دسترسی کمتری داشتن اونوقت جز فشار اومدن و خشم و حسادت و حسرت و انحراف براشون نداره.
آدم یه چیز خوبی که داره که همه ندارن، بنظر من اگر میتونه باید از دیدهء عموم پنهان نگه داره، حداقل عمدا افشای عمومی نکنه، چون خیلی ها ممکنه حسرت بخورن یا حسادت کنن و کلا باعث بهم ریختن جامعه میشه.
من اصلا از این خودنمایی ها خوشم نمیاد.
مثلا اتومبیل آنچنانی سوپراسپرت داشته باشیم توی خیابون باهاش پز بدیم و به نمایش بذاریم؛ بنظر من این کار درستی نیست. و ترجیح میدم ماشین سوپراسپرت نداشته باشه حالا یه معمولی ترش رو که نیاز منو برطرف میکنه داشته باشم، و حداقل به این شکل خیلی توی چشم نیام و احساسات خیلی ها رو که ندارن و محروم هستن انگولک نکنم.
پس از دید هرکس کس شعر ممکنه یه چیزی باشه.
نه؟