12-31-2013, 03:31 PM
Philo نوشته: کمونیست ها یعنی استالین و مائو کیم جونگ اون؟ سیاستمداران کمونیست=همه کمونیست ها؟the road to hell is paved with good intentions
تازه اینکه هدف وسیله رو توجیه میکنه همیشه غلط نیست، بستگی داره کی در مقابلت باشه، وقتی طرف مقابلت اخلاقمدار نباشه و انگل تو باشه، تو دیگه نمیتونی کاملا اخلاقی باشی چون قبلا طرف مقابل پیمان های اخلاقی رو زیر پا گذاشته و از رسمیت انداختشون، و تو نمیتونی به انگل بگی آقای انگل لطفا خون من را نمکید و بعدشم بشینی ببینی آقای انگل چه تصمیمی میگیره!
توجه کنید که حداقل برای کمونیستهای نتیجه گرا یه هدف خوبی در کاره و وسیله ها قراره به کمک اونها برای رسیدن به اون هدف خوب بیان، سرمایه دارا که فقط هدفشون سوده که، و برای این هدف هر کاری می کنن، از کودتا و حمایت از عربستان و درست کردن طالبان و دبل استانداردی و مکارتیسم گرفته تا شنود همه شهروندان جهان (= زیر پا گذاشتن حتی ایدئولوژی خودشون یعنی لیبرالیسم).
خب که چی!؟همه کاپیتالیست ها هم آمریکا نیستند:))
آه،میدونی مشکل بزرگ من چیه؟دقیقا با همین "هدف خوب"
مگر در دولت های کاپیتالیست اعمال ناشایست به نام چیزی جز "آزادی" انجام میشه؟مگر هدف "پراکندن دموکراسی" نیست؟!
از زمانی که ما تصمیم بگیریم برای یک هدف خوب فرضی موقتا "بد" باشیم،دیگه فقط اسپاگتی میدونه کی از بد بودن دست میکشیم!
من به همه دولت ها مشکوکم به دولت های کمونیستی مشکوک تر! :))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-