12-26-2013, 09:55 PM
نه میلاد جان. درسته که خارج از ایران زندگی میکنی و من داخل. ولی دلیل نمیشه تو از ایران خبر نداشته باشی و من از خارج از کشور چیزی ندونم!
یک کارگر ساختمانی اگر ماهی 2000 یورو بگیره؛
آیفون 5س 200 یورو
اجاره خونه 500 یورو
هزینه آب و برق و تلفن و .. دست کم 150 یورو
هزینه سنگین بیمه تکمیلی که هیچی، همون بیمه معمولی خودش و زنش و بچه اش، 300 یورو
هزینه اتوموبیلش 100 یورو
هزینه خوراک و تفریحش 300 یورو (کم گفتمااا)
هزینه های مصرفی زن و بچه اش هیچی!
تازه شلوار و پیرهن و کفش و ... هم حساب نکردم. بنظرت یک کارگر ساختمونی با 750 یورو باقیمانده از حقوقش میتونه مثل پادشاه زندگی کنه؟؟!
حالا بحث این نیست که چقدر حقوق میگیره..
منظورم اینه که بعضی ها توی ایران میگن : من مهندسم. دکترم. فلان کار رو نمیکنم. 16-15 سال درس خوندم که رفتگری و نظافت نکنم. به خودم سختی دادم که راحت زندگی کنم.. من به شغل کمتر از مدیرعاملی راضی نمیشم...
حالا همون شخص در اروپا و آمریکا حاضره پایین ترین کارهای اجتماعی رو انجام بده! حاضره توی رستوران کار کنه و زمین بشوره! اصلا هم کسر شان نمیشه واسش!
یک کارگر ساختمانی اگر ماهی 2000 یورو بگیره؛
آیفون 5س 200 یورو
اجاره خونه 500 یورو
هزینه آب و برق و تلفن و .. دست کم 150 یورو
هزینه سنگین بیمه تکمیلی که هیچی، همون بیمه معمولی خودش و زنش و بچه اش، 300 یورو
هزینه اتوموبیلش 100 یورو
هزینه خوراک و تفریحش 300 یورو (کم گفتمااا)
هزینه های مصرفی زن و بچه اش هیچی!
تازه شلوار و پیرهن و کفش و ... هم حساب نکردم. بنظرت یک کارگر ساختمونی با 750 یورو باقیمانده از حقوقش میتونه مثل پادشاه زندگی کنه؟؟!
حالا بحث این نیست که چقدر حقوق میگیره..
منظورم اینه که بعضی ها توی ایران میگن : من مهندسم. دکترم. فلان کار رو نمیکنم. 16-15 سال درس خوندم که رفتگری و نظافت نکنم. به خودم سختی دادم که راحت زندگی کنم.. من به شغل کمتر از مدیرعاملی راضی نمیشم...
حالا همون شخص در اروپا و آمریکا حاضره پایین ترین کارهای اجتماعی رو انجام بده! حاضره توی رستوران کار کنه و زمین بشوره! اصلا هم کسر شان نمیشه واسش!
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!