12-20-2013, 02:47 AM
sonixax نوشته: در PHP :php زبانی خاصمنظور است و قابل مقایسه با زبانهای همهمنظورهای چون سیشارپ و پایتون نیست.
sonixax نوشته: البته من با پایتون آشنایی ندارم و سمتش هم نمیرم چون زبانهای بسیار بسیار قدرتمندتری هم هستند هر چند که نمیتونم منکر کد نویسی سریع در پایتون بشم!بخشی از قدرتِ هر زبانِ برنامهنویسی در سادهنویسیها و خلاصهنویسیهایش هست. در ثانی گمان میکنم برای یک برنامهنویس حرفهای امروز ناآشنایی با پایتون قدری دونِ شاناش باشدا میلاد جان.
sonixax نوشته: راستی در سی شارپ :سیشارپ زبانیست بسیار محدود به چارچوب دات و ویندوز و مایکروسافت. شما با آن نمیتوانید برنامههای سیستمی در لینوکس (مثلا برنامههای Mutithreaded) بنویسید. تمام Interface هایی که برای این زبان در لینوکس ساختهاند، برای برنامههای کوچک و نهایتا دانشگاهی ساخته شدهاند و کسی هرگز دیده نشده که بخواهد مثلا با مونو برنامهای در مقیاس Enterprise بسازد چرا که علاوه بر اینکه Overhead دارد پایدار هم نیست.
sonixax نوشته: این هم نمونه C :سی زبان مورد علاقهی من است. زبانِ کامپیوتر است به نوعی! اما برنامهنویسی در آن نوشتن به تخصص و تجربهی بالا نیاز دارد. یک برنامه 30 خطی در پایتون را وقتی خواستم به سی تبدیل کنم تبدیل به 200 خط کد شد! غیر از دشواریهایی چون سطحِ پایین بودناش، خوبیهایش تمام شدنی نیستند: سرعت غیرقابل مقایسه با هیچ زبان برنامهنویسی سطح بالا، در اختیار داشتنِ مستقیم تمامِ منابع سیستم، داکیومنتها و کلاسهای باز و رایگان فراوانی که برایش هستند، قابل استفاده در همهی پلتفرمها و همهی کاربردها و...
کسشر هم تعاونی؟!