12-19-2013, 12:12 PM
sonixax نوشته: سی شارپ هم به نظر من برای شروع خیلی خیلی خوب است به دلایل زیر :همهی اینها درست است اما پایتون را من برای آموزش برنامهنویسی بسیار عالی میبینم چرا که خیلی به یک زبان الگوریتمیک و همچنین زبان طبیعی نزدیک است. بیشتر این چیزهایی که گفتی را هم دارد میلاد جان از قبیل اینکه آنهم کراسپلاتفرم است و کاربر نیازی به مدیریت حافظه ندارد و ... . اینجا من بیشتر پیشنهادی به بانو آلیس برای آسان شدنِ یادگیری برنامهنویسی، بعدتر که ایشان اندکی با اصولِ برنامهنویسی آشنا شدند میتوانند با درنظر گرفتنِ تمامِ این فاکتورها یک زبانِ ایدهآل برای خود برگزینند. اکنون من تصور میکنم بهترین زبان برای آغاز یادگیری برنامهنویسی پایتون است.
1 - مالتی پلتفرم است (در لینوکس و مک میتوانید از Mono استفاده کنید ، همچنین برای برنامه نویسی سیستم عامل های IOS و Android و ویندوز فون هم میتونید ازش استفاده کنید)
2 - با اینکه از دارایی های مایکروسافت محسوب میشه ولی رایگانه و میتونید از Visual Studio Express که باز رایگانه برای درست کردن برنامه استفاده کنید. در محیط های دیگه هم IDE مونو هستش .
3 - کسی که سی شارپ میداند میتواند کدهای نوشته شده به زبان C++ را بخواند و درک کند یعنی در آینده خیلی نباید به خودش فشار بیاورد تا C++ یا C یاد بگیرد هر چند که یادگیری این دو زبان همواره از بقیه (به جز زبانهای سطح پایین) سخت تر بوده به خاطر گستردگی بیش از حدشون.
4 - با سی شارپ میشود خیلی سریع برنامه نویس شد و برنامه های تجاری درست کرد و درآمد داشت.
5 - برنامه نویسی ویژوال در سی شارپ بسیار ساده است و همان طور که میدانید برنامه هایی که رابط گرافیکی دارند همه پسند تر هستند و البته از نظر بازاریابی و مسایل اقتصادی حرفه ای تر هم هستند. همچنین ما در زمانه ای هستیم که رفته رفته برنامه های کنسولی دارند جای خود را به برنامه هایی با رابط گرافیکی میدهند و حتا کاربران یونیکس لایکها هم از دست این روند در امان نیستند. البته در سی شارپ هم میشود برنامه های کنسولی ایجاد کرد به سادگی هر چه تمام تر.
6 - برنامه نویس مجبور نیست چرخ را از اول اختراع کند => افزایش سرعت در برنامه نویسی.
7 - از همه مهم تر یک برنامه نویس سی شارپ درگیر مدیریت حافظه نیست
ولی به طور کلی برای دانشگاه اغلب باید از C/C++ شروع کرد و بیشتر کتابها هم در باره ی همینهاست که البته قدرتمند ترین زبانهای سطح میانی هم همین دو تا هستند.
[ATTACH=CONFIG]3152[/ATTACH]
کسشر هم تعاونی؟!