12-06-2013, 05:02 PM
حالا که این طور شد :
سُس مایونز + اندکی کچاپ + یه کوچولو خردل (Delicates) + چند قطره عسل + یک کوچولو خیلی خیلی کم پودر فلفل قرمز + روغن زیتون + آب لیمو (به خصوص از نوع ایرانیش) + یک حبه سیر رنده شده + نمک به مقدار لازم .
قاطی کنید و حسابی هم بزنید تا یکدست و صورتی رنگ شود ، سپس روی کاهو یا سالاد کاهو و کلم ریخته حالش را ببرید
این دستور تا قبل از این به صورت کاملن سری در صندوق اماناتی در بانکهای سوئیس نگهداری میشد
پ.ن : گاهی اوقات یک مقدار خیلی خیلی کم وودکا هم به کار می آید .
سُس مایونز + اندکی کچاپ + یه کوچولو خردل (Delicates) + چند قطره عسل + یک کوچولو خیلی خیلی کم پودر فلفل قرمز + روغن زیتون + آب لیمو (به خصوص از نوع ایرانیش) + یک حبه سیر رنده شده + نمک به مقدار لازم .
قاطی کنید و حسابی هم بزنید تا یکدست و صورتی رنگ شود ، سپس روی کاهو یا سالاد کاهو و کلم ریخته حالش را ببرید
این دستور تا قبل از این به صورت کاملن سری در صندوق اماناتی در بانکهای سوئیس نگهداری میشد
پ.ن : گاهی اوقات یک مقدار خیلی خیلی کم وودکا هم به کار می آید .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری