11-15-2013, 12:51 AM
sonixax نوشته: میگویند وقتی کاری رو بلد نیستی یا انجام نده ! یا همون طوری که کار بلدین میگن انجام بده .
از دیشبی بهتر بود خیلی هم بهتر بود از نظر مزه ، ولی سفت شده بود و دلیلش همانیست که شما گفتید . گوشتش اصلن چرب نبود .
باید با همان گوشت گاو باشد! با گوشت گوزن و ... نمیشود .
اینجا ولی گوشت گوزن از گاو و گوسفند ارزان تر است ! همچنین بوقلمون از مرغ .
ولی حالا که حرفش شد یک بار خورش بادنجان را با Putenkeule درست کنید خیلی باحال میشود .
با این قسمت بالایی اش :
[ATTACH=CONFIG]2953[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]2954[/ATTACH]
آنهم خوردم. ولی ران بوقلمون بوی چربی بدی میدهد و از همه بدتر بخش پایی آن است
که شما میگویید Unterkeule. ولی شگفت آور است که گوزن از گاو ارزان تر باشد!
+++
تنها سینه ی بوقلمون برای درست کردن کباب انار زده یا کباب حسینی بدر میخورد.
•
پارسیگر
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد