10-19-2013, 09:32 PM
مزدك بامداد نوشته: سفسته ی سخن گذاشتن در دهان من و به بیراه بردن جستار!گمانم از شیوه ی نوشته من به روشنی در یابید که برداشت های من از سخنان شماست، نه اینکه عینن و کلمه به کلمه آن را از شما نقل قول کرده باشم
شما برای من از آگاهیتان به تاریخ گفتید و اینکه مثلن در قدیم یهودی ها آنجا بودند
مزدك بامداد نوشته: اگر میخواهید بگویید که اسرائیل آمده جای عرب را گرفته هم نادرست است،این قسمت نوشته شما سبب برداشت های بالا شد که حرف خودتان هم هست.
عرب خودش از عربستان در زمان عمر آمد و یهودیه را بزور گرفت
پیوند این نوشته با پیک من که در پاسخ به آن نوشته بودید چنین مینمایاند که شما این ها را مد نگر داشته اید:
SAMKING نوشته: مزدک میگوید:عربها سالها پیش شهر یهودیان را گرفتند پس اکنون یهودی ها باید بروند برای تلافی آنها را بیرون کنند و بکشندشان و شهر را بگیرند.(چشم در برابر چشم!)و اگر چنین نیست چرا یهود را تنها برای اینکه یکروزی آنجا بوده اکنون صاحب خانه میدانید؟
سپس مزدک میگوید: اکنون که یهودیان شهر را از عرب ها گرفتند و هر روز آنها را میکشند، عرب ها حق ندارند تونل بزنند و بروند یهودیان را بکشند و کلن "چشم در برابر چشم" برای عرب ها خیلی بد و ناپسند است!!!
(چرا تناقض؟چون مزدک یهودیان را خیلی دوست دارد؟و یا از عربها کینه دارد؟و یا بنا به دلیل دیگری سیاست یک بام و دوهوا را در یش گرفته؟)
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!