09-23-2013, 07:46 PM
Mehrbod نوشته: no joke؟ کدام بدبختیها؟ آهان همانهایی که از ٢ میآغازند ... (:im not same you
Mehrbod نوشته: اگر مرد بد رفتار کند که خبری از سکس و شام هم نیست؟سکس در فاحشه خانه انتظارش را میکشد و شام هم در رستوران با همان فاحشه مانند خودش. ولی زن از ترس کتک های شوهرش حتما شام میپزد..
Mehrbod نوشته: من از خدامه بتوانم همهیِ روز خانه باشم و کار نکنم, این افسانهها از کار سخت را گفتم, بروید به دیگران بگویید که فریبتان رازندگی در خانه یعنی گل آب دادن! :-)
میخورند, خود من سالهاست تنها زندگی میکنم و از آروزهامه که بتوانم بی نیاز از کار بیرون, خانه بمانم و کتاب بخوانم و به گلهایم آب بدهم!
تو را با همین خیال راحت تنها میگذارم.. فردا توی ذوقت میخوره
Mehrbod نوشته: کدام امیال!؟ مرد بیچاره که از خداشه زن کمی امیال سکسی نشان دهد, یا هتا امیال دانشیک بدهد و بشود با او یک گفتگوی درست و درخور داشت!؟ها ها هاااا. امیال سکس! دیدی. نهایت امیالت به زیر شکمت ختم میشود!
Mehrbod نوشته: زرگترین دروغ زنان: خانهداری آسانترین کار جهان است. تازه خود من در خانه رختشوی و خشکشو و ... هم ندارم و لباسهایم:-) لباس بشور. ظرف بشور. میز و کمد و تلوزیون و وسایل منزل گرد گیری کن. آشپزخانه بشور. دستشویی بشور. آیینه تمیز بکن. پرده ها رو بشور. جارو به دست بگیر و زیر مبل و میز و گوشه اتاق ها هم تمیز کن. نهار بپز. خوروش. پلو . دقت کن هر روز متفاوت باشه. گلدان ها رو آب بده :-)) از صبح سرپا همه این کارها رو بکنی. علاوه بر این بچه داری کن. مواظب باش چیزی از روی زمین نخوره. لباسش کثیف نشه. بهش شیر بده. پوشکش رو عوش کن. گریه نکنه. مریض نشه. بهش آموزش بده..
را هم بیرون میبرم, اگر نه با بودنن اینها رسما برای نگهداری و برآوردن نیازهای خانهام کمتر از ٥ ساعت در ماه شاید زمان نیاز باشد.
پخت و پز هم یکی از خوشیآورترین کارهای جهان است, برای من کاری از اینکه در آسودگی و با یک آهنگ در آشپزخانه خوراک دلخواه و خواستنی ام را بپزم نیست.
تمیز نگهداشتن خانه هم که دیگر به شوخی میماند, یک جاروبرقی و طی ٥ دقیقهای هم این روزها میشود کار!؟ ((:
به گفت هیتلر! هر چه دروغ بزرگتر باشد آسانتر باوریده میشود ...
توی درس و مشقش کمکش کن. لباس تنش کن. مواضب باش سرویسش دیر نشه. مواظب نمره هایش باش./ برای خرید باهاش بری. با دلش راه بیایی. مریض شد سریع ببریش دکتر. آخر شب ظرف های شام و نهار رو بشوری.. خشک کنی. کدیریت کابینت خودش یه درس 3 واحدیه.. خبر نداری بخدا.. آشغال بگذاری دم در...
سرجمع 5 دقیقه؟ :-)
Mehrbod نوشته: کدام خوراک؟ همه اش که این روزها ماشینی است؟ با ٥ دقیقه کار میشود یک شامتر و تمیز در آوردچلو کباب 5 دقیقه! ساندویچ و پیتزا 5 دقیقه! انواع خورشت 5 دقیقه ! سالاد الویه 5 دقیقه! آش رشته 5 دقیقه! کوکو و شامی و کتلت 5 دقیقه!
سالاد 5 دقیقه!
احمق تر از چیزی هستی که فکر میکردم..
Mehrbod نوشته: مگر مرد بیمار است که نیاز به کیسه بک برای تخلیه روانی داشته باشد!؟ اگر هم اینچنین است, خودبیمار! کم تحمل! سوسول! بچه مامانی! هرچی دوس داری اسمش رو بگذار. مرد است دیگر.. عذرش موجه!! :-)
بخوبی نشان میدهد کار بیرون چه اندازه روانکاه است که مرد را به این ناهنجاریها میاندازد.
Mehrbod نوشته: شوخی خوبی بود. زن اگر سکس نخواهد که شوهر نمیتواند داشته باشد, بفرمایید خودفروشی زن که بالا گفتیم مایهیِ خوشی نبردن اش در سکس میشود; آه که چه اندازه اندرون ام برای این زن بیچاره سوخت!!مرسی.. :-)
زن اگر هیچ هم نخواهد باید مطیع شوهرش شود. وگرنه کرامات الکاتبین جواب گوی او خواهند بود.. زن اگر سکس نخواهد، شوهرش سریع مانند فاحشه ها میرود فاحشه خانه!
پس چه کاری هست؟! با بی میلی و از روی اجبار تن میدهد. نه عشق و مهر و محبت!
Mehrbod نوشته: بخشائید!؟ این زنها هستند که ناز دارند؟ و ناز اشان را باید کشید. مرد که ناز ندارد!خبر نداری مردان به سمت زنانگی حرکت کرده اند؟! آقا ( به قول شیرازیا سر خر) از راه اومده خستشه. گرمشه. کوه کنده!! باید با متانت باهاش حرف زد. دور و برش چرخید و آب و شربت بهش داد. بادش زد.. ساکت بود تا استراحت کند. بوی گند جورابش را تحمل کند تا از روی مبل بلند شود و برود اتاقش لباسش را در بیاورد.. نهارش سریع وارد شکمش کند..
بوی میخواهد! حرفهای عاشقانه میخواهد.. سیگار میخواهد!!
Mehrbod نوشته: (((:
سوادت ته کشید!
Mehrbod نوشته: اگر که زد و پدر زن پولدار بود, که آنگاه میشود ستم به یک مرد دیگر: پدر زن.این قتل هایی که برای 70 هزار تومان هم میکنید ستم به مرد است؟!
جنگ هایی که برای قدرت طلبی کرده اید ستم به مرد است؟!
پسر، پدر خود را میکشد تا به تخت پادشاهی برسد. ستم به مرد است!
وقتی خودت به خودت رحم نمیکنی، چرا به ما رحم کنید!!