08-08-2013, 12:47 AM
Dariush نوشته: با چه چیزی آن میشوی؟ اگر تور کار نمیکند، میتوانی از فریگیت استفاده کنی که این روزها گویا خوب کار میکند. برای فیسبوک هم نیازی به امنیتِ تور نیست، چرا که ارتباطِ شما رمزگزاریشده خواهد بود و غیرقابلِ شنود؛ یعنی با هرچه که توانستی بروی، مشکلِ امنیتی ندارد.
نه بابا، با هویت واقعی که ذرهای هم فعالیت ضد اسلامی نمیکنم تا نگران امنیت باشم؛ با این آشغال
کانکت میشوم : Hotspot Shield
Dariush نوشته: باور کن همین الان که دارم این را مینویسم از چیزهایی که دوستم تعریف میکرد و به خاطرم میآید، شدیدا خندهام میگیرد!
من را یاد خندههای کلاس که استاد به چشمانت خیره شده و تو باید جلوی آن مرگخندهی لعنتی را بگیری انداختی!
سختترین و دشوارترین چالشی بود که یک زمانی به آن دچار بودم... گهگاه پیش میامد برای پاسخ به سوال و یا
درخواستی استاد من را صدا میزد، و بعد همینطور که با لب و دهانم ور میرفتم و دستم را روی صورتم میکشیدم
تا مبادا خندهام نمایان شود، یک مهملاتی که خودم هم نمیفهمیدم، تحت عنوان پاسخ بهم میبافتم تا سریعاً دست از
سرم بردارد برود پی دیگری. :)))
البته امروزه کمتر چیزی برایم واقعاً خندهدار جلوه میکند، از همین رو معضل مذکور موقتاً برطرف شده است.
Catwoman: from here, Bane's men patrol the tunnels. And they're not your average brawlers
Batman: Neither am I
Batman: Neither am I