07-26-2013, 08:30 PM
undead_knight نوشته: من هم که قبلا گفتم؛مشکل اصلی با زنان و زنانگی هست و فمنیسم مشکل ثانویست:))من چه گفتم، شما چه میگویید آندد جان؟! من داشتم میگفتم که روشنفکرانِ ایرانی تحتِ تاثیرِ شدیدِ فمنیسم هستند، چنانکه شاهرخِ حقیقی از برجستهترین روشنفکرانِ امروزِ ایران، نیچه را به سببِ انتقاداتاش به فمنیسم، زیر سوال میبرد. جملهاش دقیقا این است: نیچه به جنبشهای اجتماعی قرن نوزدهم، همچون فمنیسم نگاهِ انتقادیِ شدیدی دارد. حال اینکه آن زمان فمنیسم نبوده (که از منظرِ من بوده) یا نیچه انتقادش به Feminisation بوده و مواردِ دیگر، اساسا موضوعِ سخنِ من نبوده. موضوعِ سخن این بوده که یک روشنفکرِ ایرانی تحتِ تاثیرِ فمنیسم، از نیچه به سبب انتقادهایی (به زعمِ روشنفکرِ مربوطه) از فمنیسم، انتقاد میکند. این برای این بود که نشان دهم روشنفکرانِ ایرانی تحتِ تاثیرِ فمنیسم هستند. حالا دوباره بیا برایمان ترجمه کن و جوک بگو + :)) بگذار که مواضعِ نیچه پیرامونِ زنان و زنانگی را به ما متصل کنید تا در مواقعِ بعد بتوانید ما را همچون او مثلا ضدزن توصیف کنید و... . خیلی جَلَب هستی آندد، از اینکارها بکنی تریسام را لغو میکنما
این جوک هاتون همچنان آپدیت میشه ها:))
من در چیزهایی که از اون موقع دیدم(چون حتما چیزهایی هست که من ندیدم) روی حقوق ابتدایی زنان تاکید شده،میشه دقیقا بخش هایی از حرف های نیچه رو بیاری که با ایده های خطرناک فمنیستی! جز اینها مبارزه کرده باشه یا اینها هم از خواسته های نامشروع خداوندگاران فمنیست بوده!؟:))
اسم کتاب رو هم بدی البته کفایت میکنه نمیخواد خودت رو زیاد به زحمت بندازی:)
کسشر هم تعاونی؟!