07-26-2013, 06:33 PM
Russell نوشته: البته این سخنان تیپیک فمینیستی توسط هر زنی که در ابرکوه یک مدرکی میگرد همواره مایه نشاط ما بوده.نکته خوب دیگر این است که خواهران فمینیست اهل فروم گردی نیستند و دفاع از عورت فمینیست نبوده و نیستند.راسل پیشرفت کردیا به جای "زنانه" میگی "فمنیستی" :))
نقل قول:چرا که نیچه از فمنیسم انتقادی نکرده بلکه از Feminisation انتقاد کرده که معنایی شبیه به زنانگی است که امیر هم پیرامونِ آن جستاری دارد در تالار زنامرد. پیرامونِ نیچه و فمنیسم هم کتابها و مقالاتِ زیادی نگاشته شده که میتوانید بدانها مراجعه کنید که اگرچه آن زمان اساسا فمنیسم وجود نداشته، همان ایدههایی که در ذهنِ روشنفکرانِ آن دوره بوده ، بطوری که همانها از شعارهای اساسی فمنیسم امروز است، مورد انتقادِ نیچه بوده.من هم که قبلا گفتم؛مشکل اصلی با زنان و زنانگی هست و فمنیسم مشکل ثانویست:))
این جوک هاتون همچنان آپدیت میشه ها:))
من در چیزهایی که از اون موقع دیدم(چون حتما چیزهایی هست که من ندیدم) روی حقوق ابتدایی زنان تاکید شده،میشه دقیقا بخش هایی از حرف های نیچه رو بیاری که با ایده های خطرناک فمنیستی! جز اینها مبارزه کرده باشه یا اینها هم از خواسته های نامشروع خداوندگاران فمنیست بوده!؟:))
اسم کتاب رو هم بدی البته کفایت میکنه نمیخواد خودت رو زیاد به زحمت بندازی:)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-