07-26-2013, 05:49 PM
Aquarius نوشته: نه شما خیلی کینه ای تر آن چیزی هستید که فکرش را می کردم.. لا اقل قدری شخصیت برای خودتان در بحث ها بذارید ... یا شاید هم در ده کوره ای ، دهاتی چیزی بزرگ شده اید ... بدبخت اطرافیانتان از این حماقتتان چه ها که نمی کشند.
مرگ بر جنبش کثیف فمنیستی .. درود بر تمام مرد سالاران و زن ستیزان
یادش بخیر، یه زمانی (حدود 3-4 سال پیش) هم من به یک مرد مسلمان گفتم بسیجی، فحش هایی در همین حد نثار من کرد، البته کمی متمدنانه تر در پی ام. میگن ترک عادت موجب مرض است.
Russell نوشته: معنای کوچه علی چپ را چطور؟
اشتباه سهوی بین تیپیک را با تاپیک متوجه نمیشوید؟
معنایش این است که زنان بیشتر به دانشگاه میروند،برایشان مدرک نقش تزئینی دارد و البته برای چانه زنی در هنگام خواستگاری.دوستان به تشریح دراینباره در تالار زنامرد توضیح دادهاند، همانجایی که شما نخوانده دربارهاش داستان سرایی میکنید.
کل فمینیسم اساسا شوخیست،اینکه شما از آنها خبر ندارید و ما را به مدارک مستند شده در عالم غیب حواله میدهید خود نشان میدهد چه میزان هم این شوخی خندهدار است.
لینک هم البته در نوشتار داده شده بود که البته طبق معمول گویا صلاح نبود ببینید !!
اول نوشته بودید تاپیک و بعد ویرایش شد تیپیک. یا چشمای من ایراد دارن؟
یکی از شاخص های توسعه انسانی آموزش و پرورش و میزان تحصیلات هست، فکر نکنم کسی شک داشته باشه در نقش تحصیلات بالا در تغییر دید و تفکر و افزایش سطح کیفیت زندگی. اینکه زنان به دانشگاه میروند به خاطر مدرکی که برایشان نقش تزیینی دارد و برای چانه زنی در هنگام خواستگاری و .... هست بیشتر به توهم توطئه میماند. چیزی قابل اثبات یا قابل رد کرد نیست و ارزش بحث کردن هم ندارد. چیزی که واضح هست وضعیت بهتر زنان در ایران از نظر اجتماعی و فرهنگی و ... نسبت به 100 سال پیش هست که از حق تحصیل محروم بودند.
منظور من از شوخی اون قسمت وطن پرستی و این حرفها بود :|
من حرفهای امیر رو (نه در تاپیک مربوط) درباره زنان ایرانی تا حدودی قبول دارم ولی بیشینه زنان ایرانی فمنیست نیستند (زنان ایرانی به خاطر تبلیغات رسانه های ج.آ فکر میکنند خطاب فمنیست بهشان نوعی توهین هست)، ولی زنان فمنیست ایرانی که من دیدم اکثرا روی پای خودشان بوده اند و برای تامین نیازهایشان به هیچ مردی احساس نیاز نمیکردند و همچین توقعی هم نداشتند.
Anarchy نوشته: ویوی جان معنی این خیلی ساده هست...کافیه شما دقت کنی هر سال در کنکور حدود 70% از شرکت کننده ها دختر هستن در نتیجه به همین میزان هم وارد دانشگاه میشن از کل نفرات !! کافیست دقت کنید دختر ها سربازی ندارن که برن و مثل پسرها نیستن که 2 سال فقط قبل از سربازی رفتن فرصت کنکور دارن و میتونن هر چند سال که خواستن در کنکور شرکت کنن...دقت کنید که همین جامعه مردسالار به قول شما ، از دخترها انتظار کار و پول درآوردن و سرپرستی خانواده رو نداره و ضعفی برای دختر نیست در نتیجه ممکنه چندین سال تو خونه بشینه و کنکور بده و بالاخره در رشته مورد نظرش قبول شه ولی پسر به دلیل دغدغه ای که داره جهت پیدا کردن شغل و سرپرستی خانواده ، سرمایه گذاری کمتری روی کنکور میکنه و ترجیح میده وقتش رو تلف نکنه چند سال در دانشگاه...
پس این تحلیل شما برای اینکه ثابت کنه حضور 70% ای دختران در دانشگاه نشانه پیشرفت اونهاست فعلا خیلی لنگ میزنه !!
شما هم به تبعیض های جنسیتی برای ورود به دانشگاه دقت کنید، پسران با رتبه های خیلی بالاتر از دختران میتوانند وارد دانشگاه شوند، در خیلی از رشته ها به دختران اجازه تحصیل داده نمیشود.