07-25-2013, 01:45 PM
Dariush نوشته: درود.من هم بد نیستم، البته از مسافرت گفتی ما را هم کمی هوایی کردی.
خیر راسل جان، هنوز نرفتم چرا که یکی دوتا از دوستانم تصمیم گرفتهاند با من بیایند و من منتظرِ آنها هستم. احتمالا انتهای هفتهی پیشرو خواهم رفت. خودت چند و چونی راسل جان؟هرچه میکوشم این فیلم The Wire را ببینم، زمان نمییابم و با ایمان به اینکه سریالِ برجستهایست و با توجه به توصیههایی که کردهای، اما همچنان نتوانستم بیش از درآمدش را ببینم. یک مشکلِ دیگری که دارد، زبانِ انگلیسی بسیار عامیانه و خاصیست که در این سریال استفاده میشود که من چندان بدان عادت ندارم و گاها ناچار میشوم از زیرنویس بهره بگیرم.
داریوش جان زیر نویس لازم است برای این سریال، همانطور که گفتی زبان و رفتار کوچه خیابانی سیاه پوستان آمریکا برای خودش یک پدیدهیِ جالب و مستقل است و فرهنگیست برای خود.من هم اولش فهمش برایم سخت بود ولی با جلو رفتن داستان همزمان اصطلاحات را هم بیشتر متوجه میشوی و در آخر تقریبا بدون مشکل متوجه میشوی که که میگویند.
جالبی کار این است که بسیاری از جنبههایِ آن از بازیگران گرفته تا محل فیلمبرداری و زبان و... کاملا واقعیست.من چند ویدئو درباره آن و مصاحبه بازیگران دیدم، برخی از اینها خودشان دارند تقریبا نقش زندگی واقعیشان را بازی میکنند و داستانی دربارهیِ زندگی واقعی شهر است.
پیشنهاد من این است که سر فرصت مثلا همان شب هنگام وقتی آزاد هستی پشت هم چند قسمت را و از ابتدا تماشا کنی، چون در واقع یک داستان طولانیست.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound