07-24-2013, 10:37 AM
undead_knight نوشته: i do speak persian :))
حالا خوب بود من کم توجهی رو تائید کردما.
من دارم میگم وقتی مدعی پدید اومدن چیزی میشیم معناش این هست که قبلش وجود نداشته،خب مسئله من این هست که مگر قبلش به آزارهای جنسی در حق مردان توجه خاصی میشده که توجه به موارد زنانه "بی اعتنایی انتخابی" رو بوجود آورده باشه!؟
You're saying Kos poem.
یک زمانی به قربانیانِ زن و مرد، هر دو توجهی نمیشده، بعد به قربانیانِ زن توجه میشود اما به همانهای مرد، به اندازهی یکچهارم هم توجهی نمیشود و این بدان معنا نیست که یک بیاعتناییِ انتخابی به قربانیانِ مرد در اثرِ توجه ِ بیشتر به زنان پدید آمده؟! حالا بیایید با گفتنِ اینکه «خب در سی سالِ پیش به زنان و مردان توجهی نمیشده، پس وضعِ مردان بدتر نشده» ترول بکنید، بدون درنظر گرفتنِ اینکه وقتی سه چهارم از مردانِ قربانی که با مراکزِ مربوط تماس گرفتهاند با این سخن مواجه شدهاند که : ما تنها به زنان سرویس میدهیم! این هم البته یک بیاعتنایی انتخابی به مردان نیست! بله، چنین گفت شوالیه_نامرده که اگر ما فرضا دو انسان داشته باشیم که مشکلاتِ یکسانی دارند، اگر تنها سعی کنیم مشکلاتِ یکی را مرتفع کنیم بدونِ آنکه به مشکلاتِ آن یکی توجهی داشته باشیم، این یک بیاعتنایی نیست چرا که وضع او بدتر که نشده! Fuck Aristotle!
کسشر هم تعاونی؟!