07-20-2013, 08:13 PM
cool نوشته: من فکر میکنم خیلی از ایرانی ها مادرزاد تعصبی هستند(:
Aquarius نوشته: مممم ولی من اینطور فکر نمی کنم به وارونه وجود افرادی مانند من و دیگر دوستان و اساتید من در این فروم به شما عیناً ثابت می کنند که اکثر مردم ایران آزاد اندیش و زیر بار هر حرف ِ چرندی نمی روند تنها چیزی که من با آن عمیقاً باور دارم برای مردم ما چه خداباور چه بی خدا دو چیز است : "پیچیدگی روانی " و "داشتن احساسات و عواطف شدید" این دو زاب اگر در دست یک بسیجی باشد می شود همین انقلاب شکوهمند کودن پرور و اگر در دست یک آزاد اندیش یا بی خدا باشد می شود چیزی مانند مریم میرزا خانی نابغه هندسه در یونیورسیتی آو هاروارد و یا نیما ارکانی حامد در مرکز مطالعات پیشرفته ی پرینستون امریکا .
ایرانیان صدها سال در برابر اسلام صف آرایی کردند. ایرانی ها اسلام رو به زور پذیرفتند. اون احساسات هنوز هم در رگ و ریشه ماست. قدیمی ها رو اگر بذارید کنار، در جدیدها اکثرن تعصب و حس خوشایند و سرخوشی و نشئگی ناشی از اتکا به غیب، با تمایل به آزادی و راحتی و خوش گذرانی و عیش و نوش و شمال و ویسکی و آتش دوستی و بازگشت به اصول و اصولگرایی توام شده و فقط منتظر یه تلنگر و نیشگونه که به حول قوه قلمی در سر انگشتان شما تجمع نیرویی جهت اِعمال این نیشگون ها از کون و کَپل عوام الناس کفه ترازو رو به سوی ما سنگین خواهد کرد.
والسلام و علیکم.
[COLOR="royalblue"]
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
[/COLOR]جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی